Iznenada prekinula pjesmu: Aleksandri Prijović pozlilo na koncertu

Aleksandra je od obožavatelja u Osijeku dobila majicu (Foto: Jurica Cvitanić/Extra FM)

Pjevačka zvijezda koja je zaludila cijelu regiju Aleksandra Prijović, u okviru svoje turneje “Od istoka do zapada”, nastupila je u Kragujevcu u dvorani “Jezero”. Brojni obožavatelji zabrinuli su se  kad se pjevačici se u jednom trenutku zacrnilo pred očima.  Morala je uzeti kratku pauzu kako bi došla do daha i rashladila se.

Uskoro je nastavila ipak koncert, a na scenu je, skupa s njom, došao i Tropico bend, kojem se zahvalila na dolasku:

“Hvala vam puno što ste došli, što ste pristali da uopće dođete. Znam da vas publika voli gdje god da dođete, a sigurna sam da ćete sad napraviti kaos u Kragujevcu”, rekla je Aleksandra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)


Publika ju opet rasplakala

U jednom je trenutku na binu pozvala i pijatelja i pjevača Srećka Krečara, koga je vidjela u publici: “Srećka znam otkad sam mala bila. Voljela bih da barem jedno pjesmu zajedno otpjevamo, ako nije problem”, rekla je Prijović i nešto mu šapnula na uho.

“Dobra večer, Kragujevac. Hvala ti”, rekao je Srećko pa zajedno s Prijom otpjevao pjesmu “Hej, otkad sam se rodio”. Publika je još jednom raspametila Priju, koja je tada i zaplakala, iako je više puta ponovila da ne želi.

Progovorio zaposlenik hotela u kojem je odsjela Aleksandra Prijović: Iznenađeni su ponašanjem pjevačice

Lova do krova

Aleksandra Prijović jedna je od najuspješnijih regionalnih pjevačica. Njena turneja “Od istoka do zapada” traje već nekoliko mjeseci, a od koncerata je zaradila preko 10 milijuna eura, prema pisanju medija. No, to nije jedini izvor Aleksandrinih prihoda.

Naime, novac joj curi i s glazbenih streaming servisa. Njene pjesme “Dam dam dam”, “Placebo” i “Psiho” s navedenog albuma na YouTubeu imaju više od 252 milijuna pregleda, dok su na Spotifyju do sada preslušane više od 30 milijuna puta.

“Prija toliko zarađuje od YouTubea i Spotifyja da uopće ne mora održavati koncerte! Osim brojnih arena koje je od rujna napunila širom regije, njen vrtoglavi uspjeh ogleda se i na mnogim digitalnim platformama.

Samo pjesma ‘Dam, dam, dam’ do sada ima više od 67 milijuna pregleda na YouTube, za njom slijedi “Psiho” s 43.605.919 pregleda, dok sve ostale pjesme imaju po devet milijuna. Svih devet pjesama do sada je sakupilo 252.078.683 pregleda!

Jedan pregled na YouTubeu se u prosjeku naplaćuje 0,002 eura, to znači da je Prijović do sada samo od YouTubea zaradila 504.157 eura”, rekao je izvor za srpske medije.

 


Komentari