Ivanu Paradžiković rasplakao prizor kojem je svjedočila: Javila joj se i Nina Badrić

Ivana Paradžiković (Foto: Instagram)

Nagrađivana novinarka i bivša urednica emisije ‘Provjereno’, Ivana Paradžiković, posljednjih nekoliko tjedana s pratiteljima na Instagramu dijeli vlastite dogodovštine s Islanda.

Tako je do sada svima zainteresiranima detaljno pojasnila što im je sve potrebno da bi se upustili u istu avanturu, a prepričala je i brojne anegdote sa svog putovanja koje će još dugo pamtiti.

Upravo jednu takvu podijelila je i u sklopu svoje posljednje objave na spomenutoj društvenoj mreži gdje se pohvalila kako je upravo na Islandu ostvarila želju koja datira još u vrijeme ranog djetinjstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)


“Ono kad ti se ostvare snovi”

“Kitovi! Ono kad ti se ostvare snovi iz djetinjstva! Posve sam zaboravila kako sam kao mala sanjala da plivam s kitom i kako sam prije desetak godina sa sinom u kasicu prasicu, novac od recikliranja boca, skupljala za – Island”, započela je Ivana uz snimku na kojoj nije mogla sakriti suze radosnice.

“I gle gdje me život odveo! Na gumenjak u sjeverni Atlantik da gledam kitove, da se divim Islandskim prirodnim ljepotama. Ova pjesma, omiljenog banda iz vremena tih tinejdžerskih želja, The Cranberriesa, cijelo mi je vrijeme sada na Islandu svirala u glavu, oh,my dreams…Život je čudo, to ću vam ja reći”, napisala je poznata novinarka.

“To je taj trenutak. Kada ne znaš je li san, stvarnost ili nešto između. Vidjeli smo ne jednog, ne dva, već deset! Vidjela sam i tupika- najslađu pticu klaun. I svakakva čuda prirode. Kupala se u oceanu i tulumarila sa zgodnim Islanđankama. Ali, vrijeme je za poći kući”, poručila je za kraj Ivana koju je kod kuće nestrpljivo čekao njen vjerni prijatelj Tile.

Ivana Paradžiković zapanjena onim što je vidjela: ‘U nevjerici sam promatrala kako izaziva’

“Emocije na najjače”

Očekivano, i oba Ivanina objava privukla je ogromnu pažnju njezinih pratitelja koji nisu skrivali oduševljenje viđenim.

“Emocije na najjače! Takla si me u dušu… Hvala ti”, “Priče su ti čarobne”, “Jaooooo prekrasno, i meni je to ogromna želja, a bili smo prekratko na Islandu da stignemo na tu turu”, “Divan video”, “Divna si, rasplakala si me…”, “Ma ti si čudo”, “Malo ti je jedan život da stigneš na sve što želiš…”, “Baš si me dirnula ženo”, “Nisam disala dok sam gledala. Nestvarno”, samo su neki od komentara koje je dobila.

“Kad ćeš početi raditi putopise ja sam u tvojoj ekipi! Nešto kao nekad emisija ‘Tražili ste gledajte’. Ti režiraj, a ja ću se valjati u blatu”, poručila joj je pak pjevačica Nina Badrić na što je Ivana ubrzo odgovorila: “Prva si mi na popisu”.


Komentari