Ivana Paradžiković zbog zdravstvenog problema otišla u bolnicu: Od te bolesti joj je preminuo otac

Ivana Paradžiković (Foto: Instagram)

Ivana Paradžiković otkrila je u Storyju na svom Instagram profilu da se podvrgnula medicinskom tretmanu uklanjanja madeža s nosa.

“Mučio me više od mjesec dana. Tata je imao melanom na nosu, preminuo je 10 godina poslije od karcinoma. Zato mi nije sve ovo svejedno. Za dva tjedna znat ćemo rezultat, a do tada koristim priliku da i vama kažem: rak kože nije šala! U Hrvatskoj na godinu od melanoma oboli oko 1000 osoba”, započela je.

“Čuvajte se, koristite 50SPF, ne vjerujte budalaštinama. Kontrolirajte madeže. Nedavno je i ujna skinula melanom na licu. Isti kao i tatin. Ranica koja se pojavila i nikako nije zarastala. Ako su vam madeži asimetrični, nepravilnih rubova, (…) ukoliko se mijenjaju ili kao kod tate izgledaju poput rane i ne zacjeljuju… odite liječniku”, poručila je.

Foto: Instagram/ivana Paradžiković

Predaje na fakultetu

Podsjetimo, Paradžiković trenutno predaje studentima na Sveučilištu u Dubrovniku, a nedavno se javila i otkrila kako je prošlo zadnje predavanje.

“Zadnje predavanje u semestru. Nisu željeli doma, htjeli su da im ja još pričam.. .Pa sam pričala i pričala. Strastveno, zaneseno, s najvećom mogućom pažnjom i poštovanjem prema novinarstvu! A onda sam zamijetila kako neki od njih brišu suze.

Čovječe rasplakala sam studente! Svaki put kada dolazim brinem se radim li to dobro, što ću ih naučiti, što im ja mogu prenijeti… Sada sam dobila odgovor. Što god da radiš, radi to sa strašću. Daj se. Vjeruj mi, uvijek ti se stostruko vrati!”, poručila je nedavno na društvenim mrežama.


Ivana Paradžiković progovorila o novom uspjehu: ‘Ugrizem usnicu da se ne rasplačem’


Komentari