Ivana Paradžiković u novim nevoljama: ‘Bježali smo od divljih svinja’

Ivana Paradžiković (Foto: Instagram screenshot)

Malo tko nije čuo za Ivanu Paradžiković, višestruko nagrađivanu novinarku koja je dugo vremena bila ‘zaštitno lice’ popularne emisije Provjereno. Mnogi su se divili njezinom radu, upornosti u potrazi za pravdom i upravo se njoj obraćali kad im je bila potrebna pomoć.

Ivana je preko noći otišla s televizije, a danas vodi mnogo drugačiji život nego ranije, o čemu svjedoče brojne objave i fotografije koje dijeli na svojim društvenim mrežama. Tako ova novinarka sad mnogo više vremena provodi u prirodi, a svoje pratitelje redovito ‘izvještava’ o zabavnim anegdotama i doživljenim avanturama.

Tako je prije par dana planinarila s njoj veoma dragim osobama na Papuku, a svoje je pratitelje zabavila zanimljivim potankostima koje je doživjela na ovom izletu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)


‘Večeru pekli na vatri i gacali po blatu’

“Što kažeš da malo legnemo na travu i gledamo oblake? Može, ispali ona kao iz topa! Moja Marika. Žena koja diže 300 kila, a boji se noćnog leptira(haha). Nakon što me, nakon 30 godina pronašla izgubljenu na Papuku, više se ne puštamo. Kaže ona: konačno imam nekoga u životu tko ne pita zašto i kako, nego kaže: Može, kad!?”, započela je objavu Ivana na svom Instagram profilu.

“E pa takav nam je vikend bio. Prešli smo preko 30 km s isto toliko kg na leđima. Marika, Ana, Suza i ja. Dream team. Bježali smo od divljih svinja, doslovno nas je pretrčao srndać! Većinom bili bez signala. Spavali u skloništu, a večeru pekli na vatri. Gacali po blatu do koljena i hodali po čarobnoj Papučkoj prašumi, među bukvama i jelama starim po 150 godina”, opisuje svoje nesvakidašnje iskustvo poznata novinarka.

“Nakon sedam sati, prljavi, umorni i bosi dok pijemo colu u opskurnoj i kultnoj seoskoj birtiji Casablanca, a musavi mi Garo liže ruke, ja si mislim: Zbog ovakvih se dana isplati biti živ!”, zaključuje Ivana.

Ivana Paradžiković moćnim riječima izazvala burne reakcije: ‘Čovječe, rasplakala sam studente’

Pratitelji oduševljeni

Ivana je i detaljno opisala ‘odrađenu’ rutu i pozvala pratitelje da se jave ukoliko ih zanimaju detalji oko te rute te da će im ona sa zadovoljstvom sve objasniti.

Njezini fanovi nisu krili oduševljenje. “To je život”, Uživaj u preljepom Papuku”, “Predivna priroda”, “To je smisao života”, “Bravo cure”, “Svaka čast”, glase tek neki od komentara Ivaninih pratitelja.

Hrga otvoreno o hrvatskom mentalitetu pa zaključala komentare: ‘Ionako živimo u Africi’


Komentari