IVANA PARADŽIKOVIĆ U NEOBIČNOJ SITUACIJI NASRED AUTOCESTE: Nije bilo benzinske pumpe na više od 100 kilometara

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nekadašnja voditeljica ‘Provjerenog’ na Novoj TV, 41-godišnja Ivana Paradžiković, članica nove regionalne televizije UNA TV, ovog puta s obožavateljima na društvenim mrežama podijelila je neobičnu situaciju koja joj se dogodila na autocesti.

Na video isječku koji je objavila na Instagramu opisala je kako je zapravo ostala bez goriva, a benzinske pumpe nije bilo na 100 kilometara.


”Smijem se, ali nimalo nije fora ostati na autocesti bez goriva zato jer nema pumpi! Lampica se upalila negdje kod Marsonije i od tamo pa sve do Lipovljana nema benzinske postaje! Nema. Srušene su. Tri pumpe su izvan funkcije”, započela je Paradžiković.

”Pretrčavanje preko autoceste je van pameti, kazna je 500 kuna. A sto da je auto stao, da nismo uspjeli, na valjda zadnjim parama benzina, skrenuti na odmorište? Tko bi tada bio kriv? Ja sam mislila da benzinska crpka mora biti na svakih 30 kilometara?”, poručila je novinarka zbunjeno.

U komentarima su se nadovezali pratitelji koji su se pronašli u njezinoj priči te ispričali svoja slična iskustva o nezgodama na cestama.

”Nama se isto jednom to dogodilo na tom potezu autoputa pa smo pretrčavali”, napisala je jedna obožavateljica.

”Nimalo fora”, uzvratila je Paradžiković.

”Imali isti problem, izašli na Okucanima jer ne bi stigli do Novske (a i ta je bila zatvorena)”, nadovezala se još jedna korisnica.

”U desetom mjesecu sam poslao mail pritužbe HAC-u da je to nedopustivo i da prije Slavonskog Broda moraju upozorit vozače da nema pumpe 120 km”, još je jedan o komentara u nizu nezadovoljnih vozača koji su putovali istom dionicom.

Podsjetimo, novinarka se nedavno pohvalila da je postala profesorica istraživačkog novinarstva na Sveučilištu u Dubrovniku.

”Stroga, ali pravedna”, napisala je.

”Dobar dan, ja sam Ivana Paradžiković!’. ‘Znamo’ – jednoglasno su studenti druge godine Medija i kulture društva pozdravili svoju novu nastavnicu, vanjsku suradnicu na Odjelu za komunikologiju. Želimo joj puno uspjeha u radu sa studentima i veselimo se što je dio UNIDU tima!”, stoji na službenoj facebook stranici UNIDU-a.


Komentari