Ivana Paradžiković rastužila objavom o članu obitelji: ‘Ovako sjedi danima i samo gleda u vrata’

Ivana Paradžiković (Foto: Instagram / Ivana Paradžiković)

Ivana Paradžiković, bivša urednica i voditeljica emisije ‘Provjereno’, često je aktivna na društvenim mrežama na kojima dijeli iskustva s mjesta koje posjećuje, a to uključuje i brojne avanture.

Ovih dana Ivana uživa na Islandu, a cijeli otok odlučila je obići kombijem. “Plan je obići cijeli otok, oko 1500km u par dana. Avantura počinje!”, poručila je na početku putovanja.

Međutim, kako se može vidjeti na fotografiji koju je podijelila na InstaStoryju, dok ona putuje, njen vjerni pas Tito za njom kući u Hrvatskoj tuguje.

“Vjernost u jednoj fotografiji. Dok ja lutam Islandom, mama šalje ovu fotografiju”, započela je.

“On ovako sjedi danima i samo gleda u vrata. Čeka me”, napisala je.

Foto: Instagram

‘Ranica koja se pojavila nije zarastala’

Podsjetimo, novinarka je nedavno na Instagramu otkrila da je uklonila madež s nosa zbog straha da bi mogao biti melanom, bolest koju je imao i njen otac koji je preminuo od karcinoma. Nakon toga je objavila da joj je stigao nalaz liječnika koji je uredan te da se ne radi o melanomu.


“Čuvajte se, koristite 50SPF, ne vjerujte budalaštinama. Kontrolirajte madeže. Nedavno je i ujna skinula melanom na licu. Isti kao i tatin.

Ranica koja se pojavila i nikako nije zarastala. Ako su vam madeži asimetrični, nepravilnih rubova, (…) ukoliko se mijenjaju ili kao kod tate izgledaju poput rane i ne zacjeljuju… odite liječniku”, zaključila je tada.

Nakon što je objavila da sumnja na opaku bolest, Ivana Paradžiković dobila nalaze: ‘Nije me više ni briga’


Komentari