Ivana Knoll se obrušila na njemačku novinarku: ‘Kad bih izgledala tako kao ti, zauvijek bih nosila zimsku odjeću’

Ivana Knoll i hravtski navijači u Berlinu (Foto: Robert Fajt / CROPIX)

Ivana Knoll već godinama slovi za najpoznatiju hrvatsku navijačicu pa je tako i na ovo Europsko prvenstvo došla u Berlin bodriti Vatrene. Na utakmicu koju su Vatreni igrali protiv Španjolaca, Knoll je, kao i uvijek, došla u atraktivnom izdanju, gotovo pa u bikiniju. Tako je osim hrvatskih, ponovno privukla pažnju i stranih medija, ali ovog puta joj se nije svidio potez jedne njemačke televizijske kuće.

Kako je bila poprilično oskudno odjevena, Knoll je tijekom intervjua s novinarkom Laurom Wontorre prokomentirala kako joj je hladno. Njezinu je izjavu kasnije komentirao voditelj u studiju. “Teoretski, postojala bi i mogućnost da se nešto obuče kad je hladno”, kazao je.

Kad se novinarka koja je radila intervju s Knoll ponovno uključila u eter je rekla sljedeće. “Sad malo stručnosti, nakon čavrljanja o vremenu i odjeći, konačno bi opet trebalo govoriti o sportu”.

(Foto: Instagram screenshot)

Digli joj živac

Ovakvo je ponašanje naživciralo poznatu hrvatsku navijačicu pa se u Instagram priči prvo obračunala s novinarkom s kojoj je razgovarala, a potom i cijelom televizijskom kućom. Svoje im je kritike uputila na njemačkom jeziku.

Tako je prvo objavila fotografiju Laure Wontorre te se obrušila na njezin izgled. “Draga Laura, kad bih ja tako izgledala, zauvijek bih nosila zimsku odjeću”, stoji u tekstu objavljenom uz fotku dotične novinarke.

Potom je kritizirala i TV postaju i poslala im znakovitu poruku. “Najneprofesionalnija televizija svih vremena. Naučite svoje voditelje kulturi i nikad me više nemojte zvati za intervju”, nije štedjela na riječima Knoll.


Ivana Knoll zapalila tribine u Berlinu: Njezinoj modnoj kombinaciji nitko nije mogao odoliti


Komentari