Ivana Knoll podijelila šokantnu priču: ‘Napala sam je i udarila šakom u glavu’

Ivana Knoll (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Influencerica Ivana Knoll nedavno je na društvenim mrežama tijekom razgovora uživo podijelila svoja negativna iskustva iz školskih dana, otkrivši pratiteljima da su je dva puta izbacili iz škole. Inače, Knoll je završila grafički fakultet, ali ovo je prvi put da je podijelila svoje probleme iz školske klupe.

“Bila sam izbačena iz dviju gimnazija. Prvi put zbog kašnjenja na sat, jer nisam smjela dobiti neopravdani izostanak, budući da sam ih već imala previše. Jedna djevojka je doslovce natjerala razrednicu da me zapiše. Kada sam stigla u školu, obaviještena sam o tome što se dogodilo”, ispričala je.

”Na odmoru, u hodniku, napala sam tu djevojku i udarila je šakom u glavu. Što se tiče drugog izbacivanja, ne sjećam se baš svih detalja i iskreno nisam sigurna što se točno dogodilo. Imala sam veliki broj neopravdanih izostanaka, a razrednica je jednostavno obavijestila moje roditelje da sam izbačena. Mislim da je ona možda imala neku ulogu u tome,” podijelila je neobičnu priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)


Slomila nogu u Grčkoj

Podsjetimo, Knoll je nedavno ostvarila svoj veliki san i počela turneju kao DJ-ica. Zabavljala je publiku na našem najvećem glazbenom festivalu Ultri, a nakon toga je nastavila raditi pod imenom DJ Knoll Doll po Grčkoj.

Nažalost, dok je bila na Mykonosu je slomila nogu. Dok je hodala u štiklama, zapela je za kanal i pala, zbog čega je slomila košćicu u nozi poznatu kao fibulu. S pratiteljima je podijelila fotografije sa štakama, a to ju nije spriječilo da pozira u svom stilu.

Nina Badrić u nevjerici zbog trenda: ‘To je degutantno, usudit ću se reći debilizam’


Komentari