Ivan Pažanin progovorio o problemu s kojim se suočava sve više muškaraca: ‘Imam ja to familijarno’

Foto: Instagram

Splitski chef, 37-godišnji Ivan Pažanin odlučio je javno progovoriti o temi o kojoj mnogi muškarci nerado govore. Naime, ni Pažanina nije zaobišao problem sve češćeg ispadanja kose s kojim se danas susreću brojni muškarci, a kako nije želio ostati samo na ‘kukanju’, 37-godišnjak se odlučio podvrgnuti tretmanu presađivanja kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

˝Imam ja to familijarno i kosa je prorijeđena s godinama prema tome zašto ne otići na takav zahvat? Zašto ne vratiti ono što je tvoje˝, kazao je Pažanin pred kamerama RTL-a s kojima je otišao u jednu polikliniku u Splitu gdje će riješiti njegov problem s nedostatkom kose.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

˝Nema razloga za strah, nemam vremena za strah. Kad to naraste ovako, to će biti ludilo. Naslikavat ćemo se po cijele dane˝, rekao je chef s osmijehom. A da nema razloga za strah potvrdila je i doktorica Ivana Kljaković Gašpić koja je objasnila kako zahvat transplantacije kose traje od četiri do osam sati i riječ je o jednostavnom zahvatu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Rezultati nisu vidljivi odmah i tek kroz godinu dana vidljivi su pravi rezultati ovog zahvata, a doktorica kaže kako je poznati chef idealan kandidat. Inače, Ivana Pažanina od 31. siječnja u udarnom terminu ćemo gledati na RTL-u gdje je opet uz Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka član žirija showa “3,2,1 – kuhaj!”.


Komentari