Ivan Herceg konačno progovorio o otkazu na Novoj TV: ‘Moja ‘teška’ narav je uvijek bila ista’

Ivan Herceg (Foto: Instagram)

Domaći glumac, 42-godišnji Ivan Herceg, svojedobno je bio jedan od najtraženijih u ovom poslu, popularnosti mu je zasigurno doprinijela i glavna uloga u popularnoj seriji “Larin izbor”, a onda se naprasno povukao iz medija.

Kad je prije šest godina Nova TV prekinula suradnju s njim s objašnjenjem: “Produkcija Nove TV raskinula je suradnju s glumcem Ivanom Hercegom. Razlozi su produkcijske prirode i iste ne želimo komentirati”, u javnosti i medijima pojavile su se razne teorije glede njegovog odlaska.

Istima je zasigurno doprinijelo i Hercegovo povlačenje iz medija, a glumac je sad po prvi put odlučio progovoriti o svom odlasku s Nove TV.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @ivan_herceg_official


“Moja “teška narav” je uvijek bila ista”

“Samo ovo: Tu i tamo objavim neku fotku, ali ni najmanje da bi se o meni pisalo po portalima, pogotovo ne sa uvijek istom, već prožvakanom pričom. Moja ‘teška narav’ je uvijek bila ista, od prvog dana suradnje, pa do desete godine suradnje”, započeo je glumac u objavi na Instagramu.

“Taj “otkaz” je bio sporazumni prekid suradnje, i to na moj zahtjev, jer više nisam htio raditi u toksičnom okruženju pojedinih sabotera, pa je taj otkaz tako i plasiran od određenog dijela medija.

Samo što mi se nikad nije dalo iznosit moju stranu priče, niti maltretirati javnost, ali s obzirom da se ovo sad već dugo i stalno ponavlja, morao sam odreagirat… Ugodan dan svima”, poručio je glumac.

Glumio je muža Doris Pinčić, a onda je dobio izvanredan otkaz na televiziji

Povukao se iz medija

Podsjećamo, Ivan od odlaska s Nove tv živi “ispod radara”. Dugo vremena je imao zaključan profil na društvenim mrežama, a nedavno je odlučio otvoriti svoj Instagram.

Ondje tek s vremena na vrijeme počasti pratitelje pokojom fotografijom pa je tako objava od prije nekoliko dana privukla veliku pažnju istih.

Na fotografiji koju je objavi, u prvi plan došle su glumčeve mišićave ruke, a u opis iste stavio je: “Ako si baš previše umisliš da si nešto jako posebno, samo se malo osvrni oko sebe, i shvatiti ćeš da si jedna srdelica u oceanu”.


Komentari