Iva Majoli na poznatom turniru pozirala u društvu supruga: ‘Četvrtfinale dušo, idemo’

Iva Majoli (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Poznata bivša tenisačica Iva Majoli trenutno se nalazi na Wimbledonu, najpoznatijem teniskom turniru na svijetu, koji se održava u Londonu. Naime, Majoli je u funkciji člana tima trenutno najbolje hrvatske tenisačice Donne Vekić, koja se jučer plasirala u četvrtfinale tog natjecanja.

Povodom prestižnog natjecanja i plasmana u četvrfinale, Majoli je na svom Instagram profilu objavila dvije fotografije. Na jednoj od njih pozira s Donnom Vekić, a na drugoj je u društvu supruga, talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija.

“Četvrtfinale dušo, idemoooooo”, napisala je Majoli uz grupnu fotografiju na kojoj se, između ostalih, nalazi i njezin suprug koji je za tu priliku jedini obukao odijelo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)


‘Presretna sam’

Podsjetimo, Majoli ove godine slavi drugu godišnjicu braka s talijanskim poduzetnikom Robertom Callegarijem. U razgovoru za In magazin Majoli je nedavno objasnila kako ima talijanske korijene te da voli talijansku hranu.

Između ostalog, Majoli je govorila i o svom braku te je otkrila kako je mislila da joj se takva ljubav više nikada neće dogoditi. Naime, u svom suprugu pronašla je i prijatelja i partnera bez kojeg danas ne može zamisliti svoj život.

“Presretna sam, imam super muža i nadam se da je to – to”, poručila je Majoli.

Iva Majoli otvoreno o obitelji i braku: ‘Mislila sam da mi se to nikada više neće dogoditi’


Komentari