Ispovijest Simone Mijoković izazvala suze: ‘Odveo me na pobačaj, bila sam srednjoškolka’

Simona Mijoković (Foto: Facebook)

Bivša manekenka i reality zvijezda Simona Mijoković, nekada Gotovac, poznata je diljem regije. Dugi niz godina bila je jedan od simbola hrvatskog showbiza i imala je svoju reality emisiju ‘Gotovčevi’ s bivšim suprugom Antom. Nakon burnog života, potpuno se okrenula vjeri, o čemu je često govorila za domaće medije.

Danas je ponosna majka petero djece i sretno je udata za Stanislava Mijokovića, s kojim živi u austrijskom gradu Linzu. Obitelj joj je bila podrška tijekom nedavnog posjeta Međugorju, gdje je ispričala potresno svjedočanstvo. Iako je ranije pričala o svojoj teškoj prošlosti, sada je to ponovno podijelila s publikom.

“Sa 16 godina upoznala sam jednog starijeg čovjeka… S njim sam zatrudnjela, ne znajući da on kod kuće ima već ženu i djecu, a ona je isto bila trudna. Rekao je da ne mogu zadržati dijete i odveo me na pobačaj. Tada sam bila srednjoškolka. To je bilo prije 22 godine… To je bio šok za mene, plakala sam, tresla sam se”, opisala je.

Promocija biografije (Foto: Sandra Simunovic / CROPIX)

‘Zloduh feminizma’

“Kada sam izvršila abortus, on je poslao svog brata s kokainom da zaboravim na to sve. Poslao me u jedan apartman da se odmorim i dođem k sebi. Naravno, opuštajući se uz drogu moje rane su se jednostavno sve više ukopavale u srce. Nakon nekoliko mjeseci ponovno sam ostala trudna, i on me opet odveo na abortus”, dodala je.

Nakon toga je sudjelovala na jednom izboru za Miss u Sloveniji, tijekom čega je ponovno bila trudna. Čovjek s kojim je zatrudnjela i tada ju je prisilio na abortus, treći po redu, što ju je u potpunosti slomilo. Sama je priznala kako je nakon toga ušla u ‘pakao LGBTQ-a’ i ‘zloduh feminizma’, što je potrajalo i tijekom braka s Antom Gotovcem.

Podsjetimo, u jednom od ranijih razgovora još jednom je istaknula važnost vjere u svom životu. I u nedavnom svjedočanstvu rekla je kako ju je jedino to spasilo od života kakav je vodila, za koji je smatrala da vodi u propast. Kako je jednom rekla, ostavljanje tog života iza sebe nije bilo nimalo zbog njene snage, već zbog milosti.


Našla je spas u vjeri

“Dvanaest godina sam čista od kokaina, nemorala, a Gospodin me ozdravio. Imala sam bulimiju, od koje sam bolovala četrnaest godina, pušila sam cigarete i bila poročna.

Petnaest godina, od svoje dvanaeste, živjela sam u teškom grijehu, svaki dan sam pušila travu, tražila sam kokain”, opisala je Simona jednom prilikom.

Zbog onog što je napravila, Ella Dvornik završila na policiji: ‘Morala sam davati iskaz’


Komentari