Isplivale pikanterije sa snimanja ‘Ljubav je na selu’: ‘Krenulo vrlo žustro, svađa je izbila’

Ljubav je na selu - Anita Martinović, Ilustracija (Foto: RTL)

Jedna od omiljenih reality emisija, “Ljubav je na selu”, se uskoro vraća na male ekrane. Naime, u tijeku je snimanje nove sezone showa koji je ‘ukrao srca’ mnogih gledatelja koji iz godine u godinu prate brone farmere i farmerice u potrazi za “ljubavi života”. A kako se čini, bit će ovo doista zanimljiva sezona, barem prema riječima same voditeljice koja je za ovu sezonu ‘obećala’ mnoštvo emotivnih i dirljivih priča.

Već peti put zaredom, show će voditi simpatična i svima dobro poznata Anita Martinović. Nakon što je preuzela ovu ulogu od Marijane Batinić, Anita je postala zaštitno lice showa. Za medije je otkrila nekoliko zanimljivosti sa snimanja nove sezone, te nagovijestila uzbudljive trenutke koji nas očekuju.

“Već drugo jutro nakon prvog tuluma sezone na dvije farme je krenulo vrlo žustro, svađa je nastala tko s kim provodi više vremena, tko s kim više razgovara, tko je ‘ukrao’ nečije tuđe vrijeme… Pratit ćemo sa zanimanjem kako će naši samozatajni farmeri riješiti neke škakljive situacije u koje su se odmah na početku upleli”, otkriva Anita nekoliko pikanterija sa snimanja 17. sezone popularnog reality showa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Martinović (@angie_del_m)


‘Čekaju nas jako emotivne trenuci’

Gledatelji će u novoj sezoni, koja se snima na više od 20 lokacija, pratiti “ljubavne avanture” kandidata iz raznih dijelova Hrvatske. Tako se 17. sezona snima na brojnim mjestima koja se protežu od Lipovljana preko Ogulina pa sve do Siska. Anita je istaknula kako su joj svi kandidati osigurali jep doček na svoje farme, a posebno joj je drago što ove sezone ima više sudionika iz njene rodne Slavonije. Napominje kako će 17. sezona biti prepuna posebno emotivnih i dirljivih priča, možda i više nego ijedna do sada.

“Baš me to sve pogađa, znala sam iskreno zaplakati i na snimanju tijekom razgovora s njima. No isto tako me pogodi kad vidim i čujem dobre, poštene muškarce, koji imaju toliko ljubavi dati, a već su doživjeli zrele godine, no nisu našli onu svoju osobu. Od srca im svima želim da napokon pronađu životnu sreću”, rekla je voditeljica.

Podsjetimo, Anita je svoj televizijski put započela kao natjecateljica druge sezone showa “Gospodin Savršeni” gdje se borila za ljubav Mije Matića. Dvije godine od sudjelovanja u showu Aniti se zahvaljujući nastupu u emisiji ukazala super prilika i postala je voditeljica emisije “Ljubav je na selu”. Anita debitirala u 13. sezoni kada je naslijedila voditeljsku ulogu od Marijane Batinić koja je vodila prethodnih 12 sezona.

Lijepa RTL-ova voditeljica iznenadila priznanjem: ‘Više volim dečke sa sela’


Komentari