Isplivala stara fotografija: Ovako je Aleksandra Prijović izgledala dok je živjela u Hrvatskoj

Pjevacica Aleksandra Prijovic. (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Srbijanska pjevačica, 28-godišnja Aleksandra Prijović, apsolutna je rekorderka kada je riječ o nastupima u zagrebačkoj Areni. S četiri rasprodane i petom za koju svaki dan ima sve manje karata, pjevačica je podignula mnogo prašine u javnosti i medijima.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Dok jedni slave njezin uspjeh i željno iščekuju koncerte, drugi joj isti spočitavaju i nije im jasno kako je djevojka, koja je odrasla u Belom Manastiru, ‘preko noći’ postala najpoznatija osoba na Balkanu.

Aleksandra Prijović (Foto: IM LIVE PRODUCTION)

Na glazbenoj sceni je preko deset godina

No, iza Prijovićke su godine rada i brojni nastupi s kojima je gradila karijeru kakvu danas ima. I premda sada iza sebe ima cijeli tim ljudi koji se brine o njezinom izgledu, koji je na svakom koncertu smišljen do detalja, nekada se i za šminku i frizuru i odjevnu kombinaciju brinula samo ona, a kako je izgledala na samim početcima svoje karijere, Aleksandra se prisjetila na Instagramu.

Aleksandra Prijović objasnila izjavu koja je šokirala Srbiju: ‘Znam da ćete me razumjeti’

Pjevačica je na spomenutoj društvenoj mreži objavila fotografiju iz 2009. godine na kojoj se može vidjeti u potpuno drugačije izdanju od onoga kako ju danas viđamo. Tada 14-godišnjakinja s belomanastirskom adresom na fotografiji je nasmijano pozirala u šarenoj kratkoj haljinici, a iako na sebi nije imala šminke, mnogi se slažu kako je i danas jako nalik toj djevojci.


Aleksandra Prijović odrasla je u Belom Manastiru (Foto: Instagram)


Komentari