Irena se razvodi od Kamerunca Fonda: Saznala je za njegovu veliku tajnu preko koje nije mogla prijeći

Irena je ljubav pronašla s Kameruncem (Foto: Facebook)

Sredinom siječnja ove godine, Irena Slopšek, dobro poznata sudionica popularnog RTL-ova showa ‘Ljubav je na selu’ iznenadila je otkrivši kako se u tajnosti udala za Kamerunca Fonda.

Kako je tada pričala, bila je to filmska ljubav, no, istoj je sada došao kraj.

Naime, ova simpatična natjecateljica, koja je već nekoliko puta pokušala pronaći ljubav pred kamerama, istu nije uspjela pronaći ni s Kameruncem pa se, samo nekoliko mjeseci nakon što je izgovorila sudbonosno ‘da’, sada razvodi.

Irena Slopšek i suprug Fondo (Foto: Facebook)

“Saznala sam da ima drugu i dijete”

“Dugo smo zajedno i ja ga čekam, a posljednja dva mjeseca je postao hladan prema meni pa sam se išla našaliti s njime i rekla mu da sam upoznala nekoga. Zanimalo me kako će reagirati, a njegova je reakcija bila napad na mene – da sam ja njegovoj curi pisala poruke i napadala je, a nisam to imala pojma.

Dakle, tako sam saznala da ima nekoga, a ja ne volim biti druga, niti ne volim uzimati muškarca drugoj, a onda sam saznala da ima malo dijete”, ispričala je Irena za RTL.hr.

Kako je pojasnila, sam proces razvoda ne bi trebao biti kompliciran jer nemaju zajedničke imovine, a iako je odlučna da se razvede, njezin još uvijek zakoniti suprug joj se javlja.


Oglasio se Kamerunac kojeg ljubi Irena iz ‘Ljubav je na selu’: ‘Jadne i isfrustrirane neznalice’

“Stalno mi se to događa”

“On meni i dalje piše, no ja mu ne odgovaram… Samo sam mu rekla da se posveti svojoj obitelji i djetetu jer su ljubav i obitelj najbitniji, a na to mi nije ništa odgovorio. On voli novac više od svega, a nema osjećaja ni za koga”, objasnila je Irena koja kaže da se zbog svega osjeća blesavo.

“Stalno mi se to događa, evo moj prvi muž s kojim imam dijete se vratio bivšoj pa sam imala dečka iz Rijeke i on se, također, vratio bivšoj. Samo ili ja nemam sreće ili je na mene neka baba bacila čari da nemam sreće u ljubavi.

Sve mi se isto ponavlja i onda plaču za mnom, no ja ne idem nazad. Stvarno sam se zeznula, htjela sam probati nešto novo, mislila sam kako nisam imala sreće s farmerima pa možda da potražim ljubav van Lijepe Naše…No, opet ništa”, rekla je razočarano natjecateljica showa ‘Ljubav je na selu’ koja nije isključila opciju da se ponovno pojavi pred malim ekranima.


Komentari