Irena iz ‘Ljubav je na selu’ se udala za Kamerunca: ‘Krajem mjeseca dolazi u Hrvatsku’

Irena je ljubav pronašla s Kameruncem (Foto: Facebook)

Irena Slopšek dobro je poznata sudionica popularnog RTL-ova showa ‘Ljubav je na selu’. Ova simpatična natjecateljica već je nekoliko puta pokušala pronaći ljubav pred kamerama, a nakon što joj to nije pošlo za rukom ni u 16. sezoni ove emisije, Irena je otkrila kako je ljubav pronašla s Kameruncem kojeg je upoznala nakon showa.

A da nije riječ o samo prolaznoj zaljubljenosti, sad je potvrdila i za RTL.hr otkrivši kako je izrekla sudbonosno ‘da’.

Irena Slopšek izrekla je sudbonosno ‘da’ Kameruncu (Foto: Facebook)

Udala sam se nakon showa i sada smo uzeli predivan stan u Zagrebu i krajem mjeseca bi trebao doći u Hrvatsku‘, pohvalila se Irena koja se na vječnu ljubav zarekla u Kamerunu na nešto drugačijoj ceremoniji od onih na koje smo naviknuli u Hrvatskoj.

Irena je nekoliko puta pokušala pronaći ljubav pred kamerama (Foto: RTL)

‘Ništa nisam razumjela’

‘Upoznala sam njegovu sestru, brata i strica. Ceremonija je drugačija nego kod nas, bili smo u matičnom uredu, matičar nije htio pričati engleski jezik pa nisam ništa razumjela, ali su mi prevodili.

Vežu se ruke s nekom vrpcom i onda izgovorite zavjet. Kad se potpisujete, partner vam mora staviti ruku na rame i obrnuto. Poslije smo išli na ručak u restoranu, bilo nas je oko 20 , meni je kum njegov stric jer sam se s njim najbolje povezala , predivan čovjek’, ispričala je za spomenuti medij.

Svađa i razočaranje, a mislilo se da će baš oni uspjeti: ‘Jesi li rekao da želiš dijete s njom’


Na pitanje čime se bavi njezin novi suprug, Irena je odgovorila u svom stilu:

‘Bavi se sa mnom. Ima apartmane u Tanzaniji i bavi se internet marketingom. Želimo otvoriti firmu u Zagrebu u kojoj bismo zajedno radili, ali prvo će se posvetiti učenju hrvatskog jezika’.

 


Komentari