Influencerica zgrozila lokalce ponašanjem na plaži: Sve su dojavili policiji

Pješčana plaža, ilustracija (Foto: Pexels)

Zbog ulaska na zaštićenu plažu kažnjena je influencerica Rogeria Guia iz Dubaija. Naime, radi se o poznatoj pješčanoj plaži Spiaggia Rosa na Sardiniji, a za kršenje pravila o ulasku na nju predviđene su kazne od 300 do 3500 eura, piše Guardian.

Konkretno, spomenuta influencerica kažnjena je s ukupno 1800 eura, zbog kršenja zabrane i dolaska na otok čamcem bez dozvole. Također, nakon što je ušla na plažu, Guia se fotografirala i snimala te je sadržaj objavila na društvenim mrežama.

Stanovnici Sardinije primijetili su njezine objave i prijavili je vlastima. Nakon toga službenici su brzo identificirali influencericu i izrekli joj kaznu. Nakon incidenta, Rogeria je zaključala svoj Instagram profil na kojem ju prati oko 35 tisuća osoba.

Plaža Spiaggia Rosa (Foto: Youtube Screenshot)

Turisti odnosili pijesak

Inače, plaža Spiaggia Rosa je poznata po svom ružičastom pijesku i smatra se jednom od najljepših destinacija na svijetu. Plaža je postala zaštićeno područje 1998. godine i nalazi se unutar Nacionalnog parka Arhipelaga La Maddalena.

Prije nego što je postala zaštićeno područje, na nju su dolazili brojni posjetitelji koji su odnosili pijesak, što je plažu ozbiljno ugrozilo. Trenutno, svi zainteresirani plažu mogu vidjeti samo tijekom izleta brodom.

Žena usred Zagreba poludjela na turista, snimku prenijeli svjetski mediji: ‘Ništa drugo ne zaslužuje’



Komentari