Indirin suprug shrvan zbog velikog gubitka: ‘Otišao si prerano’

Indira i Miroslav Levak (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Poduzetnik Miroslav Levak, javnosti najpoznatiji po braku s pjevačicom Indirom Levak, putem svog Instagram profila podijelio je tužne vijesti.

Naime, vidno shrvani Levak ovih se dana oprašta od dragog mu prijatelja, a emocije nije uspio sakriti ni u dirljivoj objavi koju je podijelio na spomenutoj društvenoj mreži.

“Moj sportski prijatelju, šampione.. Puno smo putovali, družili se, studirali, ali na ovo si putovanje otišao sam i prerano. S tugom u srcu želim ti vječni mir dok se opet ne sretnemo na nekom novom putovanju, počivao u miru”, napisao je Miroslav.

Miroslav Levak se oprostio od prijatelja (Foto: Instagram)

Intrigiraju odnosom

Inače, Miro posljednjih tjedana javnost intrigira i svojim odnosom s pjevačicom s kojom je u braku proveo 11 godina. Naime, premda su u srpnju ove godine šokirali javnost obznanivši da se razvode, dvojac tu nije stavio točku na “i” svog odnosa.

Dapače, osim što se Indira prošli mjesec pohvalila kako je Miro nije zaboravio na njezin rođendan, otkrila je i da su zajedno bili na avanturi na dva kotača.

Tako su krajem prošlog mjeseca na motoru putovali po Francuskoj, a pjevačica je, između ostalog, podijelila i fotografije na kojima s Miroslavom zagrljeno pozira u Svetištu Gospe Lourdske u Lourdesu.


Indira i Miro nakon razvoda zajedno posjetili posebno mjesto: ‘Ne obećajem da ću te usrećiti’

Razvod nakon 11 godina braka

Podsjećamo, Indira i Miro vjenčali su 30. svibnja 2014. godine u jednoj bjelovarskoj vinariji gdje su organizirali intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika. Godinama su slovili za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj glazbenoj sceni, a onda je pjevačica u srpnju ove godine šokirala javnost obznanivši da se razvode.

“Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji.

Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati”, poručila je tada Indira putem Instagrama.


Komentari