Indira u ljutoj svađi sa suprugom zbog razloga koji je mnogima banalan: ‘Promijenio je moju zamisao’

Indira Levak (Foto: Instagram / Indira Levak)

Poznata hrvatska pjevačica Indira Levak prije nekoliko tjedana je otkrila da su ona i njen suprug Miroslav u svađi, a sada je, nakon nekog vremena, objasnila i što se točno dogodilo.

“Kakva je to pjevačica koja je namrštena? Nikakva! I ja sam žena koja zna biti namrštena, ali u svoja četiri zida. Kad me muž živcira”, započela je priču Indira za Prvu TV.

Irena iz ‘Ljubav je na selu’ otkazuje vjenčanje zbog Bahre: ‘Znam to iz vlastitog iskustva’

“Danas smo imali veliku raspravu jer uređujemo jedan lijepi stan, a ja se inače bavim i dizajnom pa je promijenio moju zamisao pa sam bila jako ljuta. Onda je rekao, onako tipični Ovan: ‘Evo gle –  danas cijeli dan radim i ti me nisi niti jednom riječju pohvalila’.

Ja sam rekla: ‘Pohvaljujem te, ali si mi izmijenio moju ideju i to mi se ne sviđa!’. Ali, nakon pet minuta šaljemo si lijepe porukice, on je moja potpora, on je moja stijena. Uz mene je, tu ga osjećam”, rekla je Indira.


Indira i Miroslav Levak (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

U braku već 10 godina

Podsjetimo, karizmatična pjevačica u sretnom je braku sa suprugom Miroslavom Levakom, za kojeg se udala prije deset godina, a nedavno je otkrila kako je ona bila ta koja je učinila prvi korak, ali i da je njen Miroslav poprilično oklijevao oko susreta.

“Mi smo bili prijatelji prije nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jest da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv. Hvala ti, Bože, što sam ja napravila prvi korak”, prisjetila se Indira u intervjuu za Puls.


Komentari