Indira objavila gdje je nakon razvoda: Stižu joj brojne poruke podrške

Indira i Miroslav Levak (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Prije nešto više od dva tjedna, domaću je javnost šokirala 50-godišnja pjevačica Indira Levak otkrivši kako se nakon 11 godina braka razvodi od supruga Miroslava Levaka.

Dvojac koji je godinama slovio za jedan od najstabilnijih na sceni, iako je stavio točku na kraj svojeg braka, ostaje u dobrim odnosima što je pjevačica i sama naglasila u objavi koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

“Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati”, poručila je pjevačica tada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


Osmijeh joj je zaštitni znak

I zaista, od te objave, o razvodu se više nije oglašavala. Međutim, s pratiteljima na društvenim mrežama nastavila je komunicirati putem uobičajenih objava.

Tako se proteklog vikenda pohvalila kako je pjevala na jednom vjenčanju, a u jednako dobrom raspoloženju nastavila je i ovaj vikend.

Sinoć je održala energičan nastup na otoku Pašmanu, dok je sutra čeka koncert u Sinju.

Nakon šokantnih vijesti o razvodu, Indira Levak iznenadila objavom: ‘Ovako se slavi ljubav’

Uživa u morskim radostima

“Samo opušteno”, poručila je tako Indira uz jednu od fotografija ovih dana, a ista je ubrzo skupila brojne reakcije i komentare oduševljenih fanova.

“Dobro ti stoji morski đir”, komentirali su joj ispod fotografije na što je Indira uzvratila: “Još da je Aperol u ruci”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


Komentari