Indira Levak otkrila problem koji je muči već duže: ‘U zadnje vrijeme mi to tako smeta’

Indira Levak (Foto: Instagram)

Domaća pjevačica Indira Levak godinama već slovi za jednu od najenergičnijih glazbenica na estradi.

Zarazan osmijeh i uvijek vedar duh postali su njezini zaštitni znaci, a u najnovijem intervju pjevačica je iskreno progovorila i o temi koja ju u posljednje vrijeme dosta muči.

Naime, 50-godišnja Slavonka je za InMagazin otkrila kako ima jedan porok kojemu se nikako ne može othrvati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


“U zadnje vrijeme mi to tako smeta”

“Imam novi način treninga! Gledam supruga kako trenira… Imam jedan porok koji je grozan, a to je cigareta. U zadnje vrijeme mi to tako smeta, ali ne mogu se još othrvat od toga”, započela je pa dodala:

“Uzmem si kavicu i onda gledam muža kako razvlači te utega i onda si kažem “jedan, dva, tri…” i onda osjetim svaki taj njegov čučanj i sve živo i ja tako treniram”.

Inače, Indira je godinama već u sretnom braku s poduzetnikom Miroslavom Levakom, a nedavno je progovorila o njihovom odnosu i iskreno priznala kako ne postoji idealan brak.

Indira u ljutoj svađi sa suprugom zbog razloga koji je mnogima banalan: ‘Promijenio je moju zamisao’

“Suprug je moja srodna duša”

“Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan… Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi”, kazala je pjevačica u razgovoru za Jutarnji list te za kraj poručila:

“Vjerujte, moj suprug odgovara mojoj energiji, volim jake, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući. Ja sam tu da ga pratim i podržavam, a i on mene”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


Komentari