Indira i Miro nakon razvoda zajedno posjetili posebno mjesto: ‘Ne obećajem da ću te usrećiti’

Indira i Miroslav Levak (Foto: Instagram)

Mnogima omiljena pjevačica, 51-godišnja Indira Levak, ne prestaje intrigirati svoje mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama. Naime, Indira je u najnovijoj objavi otkrila kako je s bivšim suprugom Miroslavom Levakom posjetila poznato svetište.

Riječ je o Svetištu Gospe Lurdske u Lourdesu, a dobro raspoložen dvojac zagrljeno je pozirao ispred kipa Gospe Lurdske.

“Ne obećajem da ću te usrećiti na ovom svijetu, nego na onom drugom”, napisala je pjevačica ispod fotografija koje su ponovno uzburkale javnost čemu svjedoče i komentari njezinih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


 “Zajedno ste najjači”

“Svu sreću ovoga svijeta vam želim od srca! Vi ste meni zajedno tako moćan par”, “Zajedno ste najjači! Lijepo Vas je vidjeti ovako sretne”, “Predivan ste par”, samo su neki od komentara ispod fotografije Indire i Miroslava Levaka.

Inače, pjevačica je prije nekoliko dana putem spomenute društvene mreže otkrila kako se s Mirom, s kojim je sve do prije koji mjesec bila u sretnom braku, odvažila na avanturu na dva kotača.

Dobro raspoloženi tada su nasmijano pozirali pokraj motora, a Indira je uz fotografiju kratko dodala: “Avantura zove me, Via Monaco”. Osim Monaca, par je posjetio i Montpellier, a po svemu sudeći, francuska avantura još nije došla kraju.

Indira Levak pokrenula glasine o pomirbi s Mirom: Zbog ovog mnogi misle da se vratila bivšem

Šokirali viješću o razvodu

Podsjećamo, Indira i Miro vjenčali su 30. svibnja 2014. godine u jednoj bjelovarskoj vinariji gdje su organizirali intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika. Godinama su slovili za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj glazbenoj sceni, a onda je pjevačica u srpnju ove godine šokirala javnost obznanivši da se razvode.

“Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji.

Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati”, poručila je tada Indira putem Instagrama.


Komentari