Igor se prijavio u poznati show i priznao: ‘Bojim se da ću ostati nepokretan’

Igor je najteži kandidat nove sezone 'Života na vagi' (Foto: RTL)

Najstariji kandidat osme sezone ‘Života na vagi’ dolazi iz Virovitice, ima 49 godina i zove se Igor Prpić.

Radi u Hrvatskim željeznicama kao prometnik vlakova, ponosan je otac dvoje djece, a u show se prijavio kako bi skinuo kilograme i, kako kaže, normalno funkcionirao u životu.

Blizu pedesete Igor je shvatio kako mu je sve teže obavljati poslove i na poslu i kod kuće, da se previše umara i da je počeo imati zdravstvene probleme, a s obzirom na to da držanje dijeta nije bilo uspješno za njega, odlučio je prihvatiti kćerin prijedlog da se prijavi u ‘Život na vagi’.

Igor Prpić (Foto: RTL)

“Bojim se da ću ostati nepokretan”

“Jako sam povezan sa svojom obitelji. Većinom svugdje idemo zajedno i velika smo si podrška”, kaže Igor kojem su oni velika motivacija da uspije u svom naumu, baš kao kolege i prijatelji.

“Bojim se da ću ostati nepokretan, a i zbog viška kilograma ne mogu se baviti sportom. Prije nekoliko godina kupio sam sportski bicikl i ne mogu ga voziti jer su popucale žbice od moje debljine”, kaže Virovitičanin koji bi za pet godina volio da više nema veliki trbuh i jedva čeka da ga se riješi.

“Kad se pogledam u ogledalo, vidim samo taj trbuh, i to ne volim”, priznaje Igor koji se neizmjerno veseli što će naučiti kako se uspješno riješiti suvišnih kilograma.


Saznali smo kakva vas iznenađenja očekuju na RTL-u: Evo kad se na male ekrane vraćaju omiljena lica

“Ne treba se prepustiti sažaljenju”

“Najbolje što kandidati za sebe mogu napraviti jest da se prepuste ovom projektu. Možda je najvažnije da razviju empatiju prema samima sebi, a ne da se prepuste sažaljenju. Pred njima su veliki izazovi, ali nisu sami”, riječi su kojima je osmu sezonu najavila voditeljica Marijana Batinić.

A s kakvim će se izazovima susresti kandidati i koliko Igor ima kilograma – ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone 2. rujna u 21.15 na RTL-u.


Komentari