Igor Mešin proživio dramu na snimanju popularnog showa uživo: ‘Tri sata nisam mogao doći k sebi’

Maja Šuput i Igor Mešin (Foto: Ples sa zvijezdama)

Prije nešto više od dvije godine Igor Mešin našao se pod povećalom javnosti zbog jedne epizode showa Ples sa zvijezdama koji je tada vodio s pjevačicom Majom Šuput.

Naime, gledatelji su se tada na društvenim mrežama raspisali o Mešinovom ‘frfljanju’, odnosno tome da je tijekom emisije imao problema s govorom.

Mnogi su tada izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, a zbog svega se jutro nakon oglasio i sam Mešin, koji je istaknuo kako se tih dana mučio s akutnom alergijom.

Popio tablete i energetsko piće

Gostujući nedavno u popularnom talk-showu Ženska priča Mešin je voditeljici Marijani Perinić otkrio što se točno dogodilo.

Nakon što ga je voditeljica upitala koja je najluđa situacija koja mu se dogodila na snimanju Mešin je odgovorio: “Najluđa situacija na snimanju je bila kada sam u snimanju lajva popio tablete za alergiju. Onda mi je još Maja Šuput uvaljala energetsko piće. Tri sata nisam mogao doći sebi sve u lajvu”, priznao je.


Mešin je na kraju zaključio kako se u svom poslu uvijek nastoji dobro pripremiti, znati tekst na pamet i ne oslanjati se na blesimetar, a i sa tabletama za alergiju zasigurno postupa pažljivije.

Enis Bešlagić otkrio tajnu između njega i Mešina: ‘To je bilo na snimanju Naše male klinike’


Komentari