Ida Prester se požalila: ‘Konstantni stres, svaki dan neka nova zavrzlama’

Ida Prester (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Poznata zagrebačka voditeljica i pjevačica Ida Prester posljednjih mjeseci ima pune ruke posla.

Naime, osim uobičajenih poslovnih obaveza, Ida i njezina obitelj bacili su se u još jedan projekt. Tako je sa suprugom Ivanom Peševskim te svojim roditeljima i bratom, Zagrepčanka odlučila preurediti obiteljsku kuću u kojoj bi u konačnici svi trebali zajedno živjeti.

No, kako to obično biva s građevinskim radovima, ni kod Ide ne ide sve po planu, a sad se putem Instagrama požalila na posljednje probleme na koje su naišli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)


“Svaki dan neka nova zavrzlama”

Tako je 45-godišnjakinja putem storyja podijelila nekoliko snimki s gradilišta u kojima se može vidjeti njezin suprug Vani te majstori koji pojašnjavaju kako su naišli na neočekivane probleme.

“Majstori su razbili dio koji je limar radio”, pojasnila je pjevačica dajući do znanja kako će se sad ponovno morati raditi već napravljen posao.

“Građevina – konstantni stres. Svaki dan neka nova zavrzlama”, dodala je Ida koja je u konačnici suprugu poručila: “Ništa od našeg mora, moramo se vraćati svako malo”.

Krenula s renoviranjem kuće u Zagrebu pa uočila jednu stvar: Ovo je sve češći problem kod mnogih

“Netko ostane bez svoje godišnje plaće”

Inače, Ida se i nedavno putem Facebooka osvrnula na projekt preuređenja obiteljske kuće gdje je iskreno priznala kako je do sad imala tragičnih, komičnih, ali i super iskustava s građevinom i majstorima.

“Počeli smo pred 9 mjeseci, još nismo ni do pola vanjskih radova. Jednom ću napisati knjigu o svim traumama i dogodovštinama, peripetijama i problemima, zasad samo jedno zapažanje, iz mog iskustva dosad.

Svaki put kad jedan od majstora kaže rečenicu: ‘E pa sad kad to već radite, valjda bute napravili pošteno!’ – netko ostane bez svoje godišnje plaće”, napisala je tad, između ostalog, Zagrepčanka.


Komentari