Ida Prester o izazovima bračnog života i malu djecu: ‘Da ne bi bio roditeljski rastanak’

Ida Prester (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

Omiljena zagrebačka voditeljica i pjevačica Ida Prester često pozornost privlači i svojim ljubavnim životom. Naime, već 11 godina održava stabilan i sretan brak sa Ivanom Peševskim, zbog koje je neko vrijeme živjela na dvije adrese.

Budući da je Ivan porijeklom iz Srbije, neko vrijeme su supružnici varirali između Zagreba i Beograda, no ovih dana u Zagrebu uređuju kuću u kojoj se planiraju skrasiti sa sinovima Rokom i Riom.

O braku i odgoju djece govorila je nedavno i u podcastu ‘Mame kod Lane’ kojeg vodi poznata glumica Lana Gojak Bajt. Kako je rekla Lani, nakon rođenja djece, Ivan je smatrao da Idi njihov brak više nije bio na prvom mjestu. Zbog toga je pao dogovor da će se oboje truditi provesti što više vremena zajedno, kako bi napunili baterije i održali čvrstu vezu.

‘Mama i tata se vraćaju doma’

Nedavno su u tu svrhu zajedno otputovali bez djece na nekoliko dana u Berlin, što je Ida podijelila na društvenim mrežama.

“Ciao stresovi, poslovi, majstori, ciao i djeco, testovi, lektire i nogometne sličice! Odradili smo školsku godinu, sad par dana mira. Vanijev poučak: idemo na roditeljski sastanak, da ne bi bio roditeljski rastanak”, napisala je uz fotografiju iz zračne luke.


“Roditeljski sastanak uspio. Mama i tata se vraćaju doma, povezani i nasmijani. Hvala dragoj ekipici na društvu, ne smije se fotkati unutra pa nemamo uspomene, ali pamtim sve”, istaknula je Ida.

Nina Badrić pozirala s posebnim muškarcem: ‘Kakva čarolija, vas dvoje zauvijek bi gledala’


Komentari