Iako se razveo od supruge, Mate Rimac jednu stvar nije promijenio: Mnoge će ovo iznenaditi

Mate Rimac i Katarina Lovrić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Prošli je tjedan domaću javnost uzdrmala vijest kako se razveo poznati poduzetnik i inovator, Mate Rimac.

Rimac je najprije početkom prošlog tjedna snimljen bez prstena na ruci, a u medije je ubrzo dospjela informacija i kako se od supruge Katarine Lovrić, za koju se vjenčao prije tri godine, razveo prije nekoliko mjeseci.

I dok se bivši supružnici o ovoj temi nisu oglašavali, izvori bliski paru otkrili su zašto je došlo do razvoda.

Mate Rimac i Katarina Lovrić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

“Rastali su se u miru”

“Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci”, rekli su insajderi za Slobodnu Dalmaciju.

“Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu”, dodali su upućeni.

A da između dvojca doista nema ‘zle krvi’ najbolje dokazuje i detalj na Matinom Facebook profilu koji je mnogima promaknuo.


Mate Rimac objavio novi video: ‘Ovako smo razvijali robotaksi’

Katarinu i dalje drži na profilu

Naime, 36-godišnjaku za profilnu fotografiju i dalje stoji ona na kojoj pozira u zagrljaju, sada već bivše supruge Katarine.

Spornu fotografiju Mate je na profil na Facebooku postavio još u srpnju 2021. godine, a iako je na istom aktivan te je i posljednjih dana objavljivao vijesti vezane za njegov robotaksi, za sada još nije imao potrebu promijeniti profilnu fotografiju.

Inače, Mate i Katarina upoznali su se u Livnu još kao srednjoškolci, a prije braka bili su u vezi sedam godina. Sudbonosno ‘da’ izgovorili su u svibnju 2021. godine, no, njihova ljubavna idila ipak nije potrajala.


Komentari