I Šprajca uhvatila eurovizijska groznica pa pitao gledatelje: ‘Jeste li tim breskvica ili lazanja’

Zoran Šprajc (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Cijela regija bruji o nadolazećem Eurosongu, a raspoloženje je još više euforično nakon što je pjesma s kojom će nas zastupati Baby Lasagna, Rim Tim Dagi Dim došla na prvo mjesto na kladionicama te time postala najizgledniji pobjednik na nadolazećem glazbenom natjecanju.

Baby Lasagna spektakularno dočekan u Umagu: ‘Tresem se, nisam očekivao toliko ljudi’

U susjednoj Srbiji se također intenzivno priča o Euroviziju, a ova zemlja upravo je u postupku biranja svoje pjesme. Jedan od favorita susjedne zemlje je pjevačica Breskvica koja nastupa sa svojom pjesmom Gnezdo orlovo.

U eurovizijsku se euforiju uključio i Zoran Šprajc u svojoj emisiji Stanje nacije, pa je svoje gledatelje upitao jesu li tim breskvica ili lazanja.

Lazanja pobjeđuje

Gledatelji su i odgovorili u online anketi, pa su premoćno – zasad sa 78 posto – odlučili da ipak više vole lazanje nego breskvice.  “Ja sam oduvijek ljubitelj breskvica”, “Oboje dobri samo mi stariji malo ne kapiramo rim tim kakav je dim u pitanju”, “Lazanje ove godine”, odgovaraju gledatelji.


Baby Lasagna trenutni je eurovizijski favorit (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Neki su pak rekli da su tim Konstrakta. “Ja sam za kruh: Konstrakta i njeno “kilo ‘leba moglo bi da bude dva” (ova glava da je malo sposobnija”, piše jedna osoba.

Neki su odlučili da imaju druge favorite. “Ja ću čevape”, “Meni pršut”, “Krumpir”, “Kiseli krastavci”, našalili su se neki gledatelji.


Komentari