Hrvatski trgovački lanac uputio ispriku kupcima zbog neugodnosti: ‘Javite nam se za gratis kupone’

Trgovina Studenac (Foto: Nikola Vilic / CROPIX)

Proteklih mjeseci više se kupaca požalilo na cijene u pojedinim trgovinama na hrvatskoj obali, a posebno se na udaru našao Studenac.

Naime, jedan je kupac tako nedavno opisao neugodnu situaciju u trgovini Studenca u Trpnju na poluotoku Pelješcu.

Kako tvrdi, u toj trgovini pola cijena na policama nije bilo označeno, dok su za drugu polovicu proizvoda cijene na blagajni bile veće od onih na policama.

Iz Studenca su se sada oglasili povodom pritužbi te su uputili ispriku kupcima uz najavu gratis skupona.

Trgovina Studenac (Foto: Ivo Ravlic / CROPIX)

‘Radi se o ljudskoj pogreški’

Njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti:

Ispričavamo se našim kupcima koji su doživjeli bilo kakve neugodnosti u našim trgovinama. Tijekom priprema i izmjena redovnih i akcijskih ponuda, cijene artikala ažuriraju se u našem središnjem informacijskom sustavu, koji je izravno povezan s blagajnama. Međutim, zbog povećanog opterećenja tijekom ljetne sezone, a posebice 14. kolovoza zbog neradnog dana koji je uslijedio, opterećenje na trgovine se povećalo”, započeli su.


“Stoga je u našim trgovinama na području Splitsko-dalmatinske te Dubrovačko-neretvanske županije, posebice na otocima, došlo do kašnjenja u ažuriranju cijena na policama.

Ovdje se radi o ljudskoj pogreški uslijed većeg obujma posla, nipošto nije riječ o nepoštenoj praksi, odnosno o namjernom zavaravanju i stavljanju kupaca pred gotov čin na blagajni.”

Gratis kuponi

“Poduzimamo hitne korake kako bismo ispravili ove nepravilnosti i dajemo sve od sebe da ih bude što manje u budućnosti. Kako bismo pokazali svoju predanost kupcima, pozivamo sve koji su na blagajni plaćali veću cijenu nego što je prikazana na polici da nam se jave na adresu e-pošte [email protected] s opisom situacije, lokacijom trgovine gdje se ista dogodila te računom (ukoliko su ga sačuvali) kako bismo im poslali e-voucher (kupon) u iznosu od 10 eura. Dobiveni kupon će do 25.8. moći potrošiti u najbližoj trgovini Studenca.

Iskreno cijenimo razumijevanje naših kupaca i potičemo sve koji primijete bilo kakve nepravilnosti u našim trgovinama da nas izravno kontaktiraju na gore navedenu adresu e-pošte. Posvećeni smo brzom rješavanju ovih problema i osiguravanju da naši kupci u ovakvim situacijama budu obeštećeni”, poručili su.

U ovoj trgovini ni prodavačice ne žele kupovati: ‘Cijene mijenjanju tri puta dnevno, a saznate je na blagajni’


Komentari