Hrvatska glumica javila se s Floride s potresnim prizorom: ‘Svako malo ga odnese’

Nataša Janjić (Foto: Instagram)

Naša proslavljena glumica, 42-godišnja Nataša Janjić Medančić, trenutno se nalazi na Floridi koju je pogodio razorni uragan Milton.

I premda se Nataša i njezin suprug Nenad Medančić, specijalist ortopedije i traumatologije, nalaze na području Floride koja je izbjegla katastrofu te su na sigurnom, glumica je s pratiteljima na Instagramu podijelila snimku koja pokazuje kako se s cijelom situacijom nose oni koji se nalaze u pogođenom području.

Snimajući TV ekran na kojem je reporter jedne od brojnih američkih televizija, a koji se uživo javio “s ceste”, Nataša je iskazala divljenje reporteru koji, unatoč opasnosti, profesionalno i bez ustručavanja odrađuje svoj posao.

Nataša se javila nakon uragana (Foto: Instagram)

“Svako malo ga odnese”

“Moraš voljeti Amerikance. Uragan udara za koju minutu/sat, ali oni imaju svog reportera koji izvještava s prve crte. Evakuirali ljude iz gradova, ali mukica se drži goloruk na oluji.

Svako malo ga odnese, može mu nešto doletjeti u glavu, ali on se ne da i priča li priča. Čisti ekshibicionizam”, poručila je glumica.

Inače, 42-godišnjakinja je na Floridu otišla kao pratnja suprugu koji je ondje pak došao zbog posla, a u proteklim danima se hvalila kako, dok joj suprug radi, ona uživa u čarima Floride provodeći vrijeme na plaži.


Zagrebačka glumica s drugog kraja svijeta: ‘Jezivo je, apeli su svuda oko nas’

“Milton je jeziv”

Također, nakon brojnih upita zabrinutih obožavatelja, detaljnije je pojasnila kako područje u kojem se oni nalaze nije u opasnosti, te se život ondje odvija u uobičajenom ritmu.

“Svi mi pišete jesmo li na sigurnom. Evo nas. Tu smo. Izvan obruča opasnosti. Milton je jeziv, vijesti i apeli su svuda oko nas, realnost ljudi i područja koji će biti pogođeni jeziva je, ali, evo, nismo u opasnosti kako stvari i prognoze stoje. Hvala što se brinete!”, poručila je glumica putem Instagrama.


Komentari