Hrvatica podijelila potresno iskustvo prije nastupa Tonyja Cetinskog: ‘Odmah sam se zgrozila’

Tony Cetinski (Foto: Vukovic Stipanicev / CROPIX)

Poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski krajem svibnja rasprodao je zagrebačku Arenu u samo par mjeseci te je napravio spektakl. Naime, na koncertu u svibnju Cetinski je pjevao gotovo tri sata te je izvodio svoje legendarne hitove, dok su mu se na pozornici pridružili brojni gosti, što je oduševilo publiku.

Ipak, drugačije iskustvo od onog u Areni Zagreb za Dnevno.hr podijelila je jedna čitateljica. Naime, objasnila je da je njezin prvi koncert Tonya Cetinskog započeo vrlo jezivo, a radi se o nastupu poznatog pjevača s bendom u Biogradu na Moru prošle godine.

“Išli smo partner i ja, jedva smo čekali da negdje uhvatimo Tonyjev koncert. Putovali smo kako bi malo uživali na moru i čuli Cetinskog uživo. Prije koncerta otišli smo prošetati i popiti piće u obližnji kafić. Dok smo pijuckali, šokirala sam se što sam vidjela. Čovjek je ležao mrtav pokriven plahtom na plaži, vidjele su se samo noge. Njegova supruga neumorno je plakala”, objasnila je čitateljica na početku.

Tony Cetinski u Areni Zagreb (Foto: Goran Mehkek /CROPIX)

‘Nisam mogla doći sebi’

“Odmah sam se zgrozila. Obitelj je sjedila na plaži i svi su bili shrvani, policajci su odmah digli onaj svoj šator i pokušali su sakriti jeziv prizor. Čovjek je, naime, umro na plaži u tom trenutku kada smo mi sjeli u kafić i pili svoje piće. Da bi stvar bila bizarnija, ljudi su okolo šetali, smijali se, jeli sladoled, gotovo nitko nije shvatio što se događa, ili ih nije bilo briga”, poručila je.

“Nisam mogla doći sebi dosta dugo od toga, i sada ti nakon te scene odi na koncert Tonyja, kojeg smo toliko dugo čekali. Morali smo proći pored mrtvog tijela pokrivenog plahtom i pogledati tu utučenu suprugu, obitelj i policajce. Taj koncert Cetinskog zauvijek ću pamtiti. Rekla sam sama sebi da taj koncert ide preminulom čovjeku, koji je možda i sam htio biti na koncertu ili je samo šetao s obitelji predvečer na plaži”, zaključila je čitateljica za Dnevno.

Podsjetimo, koncert u Areni Zagreb u svibnju komentirao je i sam pjevač. “Ja sad tek dobivam dojmove onih koji su bili ispred, u publici, za koje znam da bi mi rekli da nešto ne valja. Ja nemam taj dojam, nisam lažno skroman, ali nemam taj dojam, imaš taj monitoring, opterećuješ se nekim stvarima. Ali kažu mi da je bilo super, ako je publika zadovoljna, i ja sam”, zaključio je Cetinski svojevremeno za IN magazin.


Mnogi su vjerovali da Severina ljubi Filipa Miletića, a sad je potvrđena vijest koja će brojne razveseliti


Komentari