HRT zbog Baby Lasagne nazvao direktor Arene Zagreb: ‘Zamolili smo ih jednu stvar’

Arena Zagreb (Foto: Ivana Nobilo / Livio Andrijic / CROPIX)

Ovih dana počelo se šuškati da je Arena Zagreb već rezervirana za svibanj 2025. godine kako bi Hrvatska u slučaju pobjede Baby Lasagne na Eurosongu mogla dogodine ugostiti to natjecanje.

O tim se navodima javno odlučio očitovati šef hrvatske eurovizijske delegacije Tomislav Štengl, koji je priznao da je prije mjesec dana uistinu dobio poziv direktora Arene Zagreb Sretana Šarića.

“Razgovor je bio dosta neformalan, znamo se preko nekih ljudi iz Zagreba. Ono što možemo reći je da nije rezervirana Arena”, započeo je.

‘Neka ne potpisuju ugovore’

“U tom našem razgovoru ja sam zamolio da ako može za period od 1.4.2025. do 1.6.2025 da ne potpisuju nikakve ugovore dok ne vidimo kako će se razviti situacija u Malmu. Uskoro ćemo znati hoćemo li biti u Zagrebu ili ne”, dodao je.

Inače, Baby Lasagna slovi za favorita na Eurosongu još i prije nego što je Hrvatska imala svog predstavnika, a 29. veljače je i na kladionicama zasjeo na prvo mjesto te je tamo bio mjesec dana.


Međutim, onda ga je prestigla Švicarska, te je narednih 31 dan držao drugo mjesto. Do promjene na kladionici došlo je nakon što je Baby Lasagna odradio drugu probu u Švedskoj kojom je ponovno oduševio fanove Eurosonga.

Baby Lasagna prestigao najveću konkurenciju: Trenutno sve ukazuje da će Hrvatska osvojiti Eurosong


Komentari