HRT-ovka zablistala na crvenom tepihu: Nakon dugo vremena opet u javnosti

Daniela Trbović (Foto: Antonio Balic / CROPIX)

Iako je nemamo priliku često vidjeti na svečanim događanjima, HRT-ova voditeljica Daniela Trbović jedan event već godinama ne propušta.

Riječ je o Sarajevskom filmskom festivalu, odnosno, u ovom slučaju, njegovom 30. izdanju gdje je 60-godišnjakinja ukrala svu pažnju okupljenih.

Danijela se pojavila četvrtog dana jednog od najpoznatijih filmskih festivala u regiji, a svojom elegantnom kombinacijom oduševila je prisutne.

Daniela je zasjala na 30. izdanju Sarajevo film festivala (Foto: Antonio Balic / CROPIX)

Klasika u modernoj varijanti

Tako je poznata HRT-ovka za ovu prigodu odabrala klasičnu crno-bijelu kombinaciju u nešto modernijoj varijanti.

Bijelu predimenzioniranu košulju svezala je u struku, a kombinirala ju je s dugom crnom suknjom posutom šljokicama. Cijeli outfit zaokružila je srebrnim nakitom te je dobro raspoložena pozirala okupljenim fotografima.

Inače, Danijela će za koji tjedan proslaviti svoj 61. rođendan, međutim, prema mišljenju mnogih, za voditeljicu vrijeme kao da je stalo.


Daniela u modernoj izvedbi klasične kombinacije (Foto: Antonio Balic / CROPIX)

Daniela Trbović priznala da ju sin često kritizira: Smislio joj je i urnebesni nadimak

“Dan počinjem studentskim doručkom”

Svoj je izgled svojedobno komentirala i sama voditeljica koja je iskreno priznala kako se ne opterećuje starenjem te da taj proces prolazi mirno, dostojanstveno i sa stilom.

“Izgled nikad nije bio moj adut pa je valjda i moje smežuravanje manje bitno. I ne, nemam baš nikakve rituale njege, nažalost, baš suprotno.

Dan počinjem studentskim doručkom, taj sam izraz nedavno čula i baš mi se sviđa, dakle, kava i cigareta natašte. Život je lijep”, kazala je jednom prilikom za domaće medije.


Komentari