HRT-ova reporterka napadnuta prilikom javljanja uživo: ‘Zbilja neugodno’

Regina Zubanović (Foto: Instagram)

Da javljanja uživo mogu biti poprilično izazovna i nepredvidiva najbolje svjedoči i današnja snimka HRT-ove reporterke koju je, za vrijeme obavljanja posla, napala, ni manje ni više, nego vrana.

Naime, reporterka Hrvatske radiotelevizije Regina Zubanović u današnjoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” javljala se iz Splita kako bi predstavila projekt CroClimExtremes, a dok je razgovarala sa sugovornicom, napala ju je vrana.

Po svemu sudeći, pticu su privukle balerinke sa svjetlucavim detaljima koje je Regina nosila, a dok je Splićanka pokušavala zadržati profesionalnost i nastaviti razgovor s gošćom, vrana je neumorno kljucala njezine cipele.

“Što je sad njemu?”

“Pridružio nam se još jedan sugovornik. Što je sad njemu?”, upitala je reporterka kroz smijeh pa počela skakutati u nadi da će vrana odustati. Za to vrijeme, njezina gošća nastavila je odgovarati na postavljeno pitanje dok je kamerman pratio urnebesnu scenu između reporterke i vrane.

No, pokušajima unatoč, Regina nije uspjela odvratiti vranu od kljucanja njezine balerinke pa je u jednom trenutku prekinula sugovornicu s riječima: “Ja bih vas pozdravila prije nego što me pojede ova ptičica”.


Upravo u tom trenutku, vrana se povukla, a cijeli događaj dobro je nasmijao i Reginine kolege u studiju na Prisavlju koji nisu mogli sakriti iznenađenost viđenim.

Poznata HRT-ovka nakon smrti supruga ostala s troje male djece: ‘Radila sam dok mi se srce kidalo’

“Zbilja neugodno”

“Moramo prokomentirati ovo što smo gledali, zbilja neugodno, neugodno… Misliš si mala ptičica ne može ništa, kad ono”, kazala je voditeljica Zlata Mück Sušec dok je Davora Meštrovića nemili događaj podsjetio na poznati film.

“Ja sam se sjetio Hitchcockovog filma Ptice”, našalio se Meštrović i pohvalio reporterku što je ostala pribrana u nezgodnoj situaciji.


Komentari