Hrga pozirala sa suprugom kojeg ne viđamo često: Staša ne voli kamere, ali zbog ovog je učinio iznimku

Mirjana Hrga uživa na odmoru sa suprugom Stašom Stefanovićem (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović, poduzetnica Mirjana Hrga, svoj Facebook profil koristi za komentiranje aktualnih društvenih tema te iznošenje vlastitog mišljenja glede istih. Njezine objave rijetko kada prođu nezamijećeno, a nerijetko se nađe i na udaru kritika zbog istih.

No, ovaj put, Mirjana je učinila iznimku i putem spomenute društvene mreže podijelila romantični trenutak sa suprugom, poznatim zagrebačkim odvjetnikom Stašom Stefanovićem.

Mirjana Hrga svojim objava nerijetko ‘podigne prašinu’ u javnosti (Foto: Ronald Goršić/CROPIX)

Romantični bijeg u Italiju

Naime, dvojac posljednjih dana uživa u blagdanskom duhu Italije, a 52-godišnja poduzetnica od tamo se pohvalila selfijem s voljenim suprugom. Nasmijan i vidno raspoložen par pozirao je okružen božićnim ugođajem, a Mirjana je u opis fotografije kratko stavila emotikon srca.

Inače, Hrga i Stefanović vjenčali su se u tajnosti 2015. godine nakon dvije godine veze. Prije zagrebačkog odvjetnika, nekadašnja novinarka bila je u braku s oftalmologom Deanom Šarićem.

Mirjana Hrga objavila golišavu fotografiju supruga pa otkrila kako provodi vrijeme sa zagrebačkim odvjetnikom


Prije nekoliko godina, Mirjana je odlučila napraviti zaokret u karijeri te zagrebačku adresu zamijeniti onom na Lošinju gdje je 2020. godine otvorila Konobu ‘Mare’, a kako je svojedobno objasnila u jednom od svojih statusa, u budućnosti nema u planu povratak u Zagreb jer se ovdje osjeća kao u ‘zatvoru’.


Komentari