Hrga otkrila zašto ne žali za životom u Zagrebu: Na ovom prizoru bi joj mnogi pozavidjeli

Mirjana Hrga (Foto: Facebook)

Otkako je novinarsku karijeru zamijenila onom ugostiteljskom, Mirjana Hrga ne skriva koliko uživa u svom novom načinu života.

Umjesto zagrebačkom vrevom, u Osoru je okružena otočkim mirom i spokojem, a da je otvaranje Konobe Mare bilo pun pogodak, najbolje govori i njezina posljednja objava na Facebooku.

Hrga se tako pohvalila kako je ugostila poznati britanski a cappella vokalni ansambl The King’s Singers, a uz fotografiju s glazbenicima, rekla je i nekoliko riječi o svojim poslovnim odlukama.

“Kompenzacija za pretrpljeni gubitak je sjajna”

“Stvarno biram dobre poslove. Kad sam rekla zbogom novinarstvu, svi su rekli da neću izdržati. Kad sam rekla ‘zbogom’ Zagrebu, svi su me pitali – što ćeš u Osoru”, započela je bivša novinarka.

Međutim, ‘kompenzacija’ za pretrpljeni gubitak je sjajna. Tko bi se požalio na ovakve susrete? Legende. Još jedna potvrda: Što veća faca, to veći čovjek. Jednostavni, dragi, normalni. Kako su se samo svakom tanjuru radovali, uživali i zabavljali.


Dobitnici nagrada Grammy, Emmy… Večeras u Osoru, a za koji dan u Royal Albert Hall u Londonu”, zaključila je 52-godišnjakinja.

Mirjana Hrga uživala u društvu bivšeg Vatrenog: Pozirala sa širokim osmjehom na licu

Bili joj i Srna i Filip Miletić

Inače, britanski glazbenici nisu jedini s liste poznatih i slavnih koji su posjetili Hrginu konobu.

Tako se nagrađivana novinarka prije nekoliko dana pohvalila fotografijom na kojoj pozira u društvu našeg bivšeg Vatrenog, Darija Srne, i njegove supruge Mirele Forić Srne, koji su također uživali u gastronomskoj ponudi Konobe Mare.

Osim spomenutih, prije koji dan u konobi je bio i srpski producent Filip Miletić koji je domaćoj javnosti najpoznatiji po svom prijateljstvu sa Severinom i sudjelovanjem u showu ‘Superstar’.


Komentari