HNL-ovac i atraktivna Splićanka čekaju prvo dijete: ‘Život je postao malo slađi’

Emir Sahiti i djevojka Kim (Foto: Instagram)

Igrač Hajduka, 24-godišnji Emir Sahiti i njegova djevojka, Splićanka Kim van den Berg čekaju prvo dijete. Vijest je to koju je sretni par podijelio s pratiteljima na Instagramu uz fotografiju s ultrazvuka.

Život je postao malo slađi’, stoji u opisu dirljive objave koja je ubrzo privukla veliku pažnju među pratiteljima mladog para koji su u komentarima uputili čestitke i lijepe želje budućim roditeljima.

Emir i Kim uskoro će postati roditelji (Foto: Instagram/Screenshot)

Inače, dvojac je u vezi više od četiri godine, a na Instagramu nerijetko objavljuju zajedničke fotografije s raznih putovanja. Kim je ujedno i Emiru velika podrška u karijeri.

Djevojka HNL-ovca obznanila da je trudna deset mjeseci: Svi navijaju da rodi baš sutra

‘Volio bih kupiti nešto u Splitu’

‘Split je odličan grad, neće se moji Šibenčanin naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emir Sahiti (@emirsahiti10)

Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu’, ispričao je nogometaš jednom prilikom za domaće medije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emir Sahiti (@emirsahiti10)


Komentari