Hane ni na vidiku: Isplivale fotografije Graše u društvu poznate Hrvatice

Petar Grašo (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Bivša misica i supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, 46-godišnja Viktorija Rađa na svom se Instagram profilu pohvalila kako trenutno uživa u zimskom odmoru u Italiji, a društvo joj ondje, između ostalih, pravi i dugogodišnji prijatelj, 47-godišnji glazbenik Petar Grašo.

Petar Grašo trenutno se nalazi u Italiji na skijanju u društvu prijatelja (Foto: Instagram/screenshot)

Viktorija i Grašo pozirali su jedno uz drugoga s ozbiljnim izrazima lica, a ona ih je nazvala nadimkom ‘Brangelina’ i tako svima dala do znanja koliko su njih dvoje bliski. Na sljedećem storiju pridružio im se i ugostitelj Teo Fernetich koji je također uživao na skijanju sa spomenutim dvojcem.

Dok Grašo uživa u skijanju, svi se pitaju gdje je Hana (Foto: Instagram/screenshot)

Gdje je Hana?

Viktorija je na sebi imala žuto-tirkiznu ski jaknu te ljubičasti šal dok je Petar i ovaj put imao svoj neizostavni zaštitni znak – sunčane naočale. I dok Grašo slobodno vrijeme krati zimskim radostima, njegove supruge, 32-godišnje glazbenice Hane Huljić Grašo na fotografijama nije bilo ni na vidiku.

Hana otkrila da Graši prepušta sve oko Albe: Jedan trik s malenom mu uvijek upali

Inače, Hana je prije nekoliko dana po prvi put progovorila o braku s poznatim glazbenikom te otkrila, između ostalog, kakav je Petar suprug, ali i otac njihovoj jednoipolgodišnjoj kćerkici Albi.


Sve mu prepuštam, on je mirniji, staloženiji i opušteniji od mene, sve mu ide od ruke. Samo njemu Alba odmah zaspe na prsima. Suprug je i otac kakvog želiš svima‘, pohvalila se glazbenica za Gloriju.


Komentari