Hana otkrila da Graši prepušta sve oko Albe: Jedan trik s malenom mu uvijek upali

Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dijete (Foto: CROPIX)

Iako dolazi iz jedne od najpoznatijih glazbenih obitelji, 33-godišnja glazbenica Hana Huljić Grašo nikad se nije previše eksponirala u medijima. No, njezina veza, a u konačnici i brak sa 47-godišnjim pjevačem i skladateljem Petrom Grašom stavili su je pod povećalo javnosti pa je odjednom sve zanimalo što se događa u životu Hane Huljić.

I premda je do sada svoju privatnost čvrsto čuvala od medija i znatiželjne javnosti, 33-godišnjakinja je sad po prvi put progovorila o braku s Grašom te kćerkici Albi koja je na svijet stigla u srpnju 2022. godine.

Vjekoslava, Hana i kćer Alba na Albinom krštenju (Foto: Joško Supić / CROPIX)

‘I crkvu smo promijenili’

Kako je ispričala za Gloriju, količina pažnje koju je dobivala nakon što se saznalo za njezinu vezu s Grašom jako ju je iznenadila, a zbog ogromnog medijskog pritiska, u zadnji trenutak morali su mijenjati i detalje vezane za samo vjenčanje koje se održalo u veljači 2022. godine.

‘Prvotno smo planirali prošetati do crkve, ali na kraju je sve to bilo neizvedivo. Čak smo i crkvu promijenili jer se doznalo gdje će biti vjenčanje. Ni danas mi nije jasno kako je u medije dospio datum vjenčanja, znali su samo naši najbliži prijatelji, skoro ni oni. Javili smo im nekoliko dana prije gdje je i kada vjenčanje, a već je datum bio objavljen u medijima’, ispričala je.

Hana Huljić otkrila sretnu vijest: Otac Tonči Huljić je ponosan, ali i zabrinut


U intervjuu je otkrila i kakav je Grašo kao suprug, ali i otac malenoj Albi.

Sve mu prepuštam, on je mirniji, staloženiji i opušteniji od mene, sve mu ide od ruke. Samo njemu Alba odmah zaspe na prsima. Suprug je i otac kakvog želiš svima‘, pohvalila se glazbenica koja kaže, već sada u kćeri vidi određene karakterne crte koje je naslijedila od roditelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

‘Mali je zafrkant na oboje’

‘Vidim veliku količine pozitive i energije koju je naslijedila od Petra, mali je zafrkant na oboje, a istovremeno nježna. Ima i tog nekog dalmatinskog prkosa. Jedna smo velika i šarolika obitelj i svako malo vidim nekoga od nas u njoj’, pojasnila je te za kraj otkrila hoće li Alba u budućnosti dobiti brata ili sestru.

‘Voljela bih da bude tako, ali kako Bog da. Kad sam prestala planirati sve u životu, shvatila sam da se krenulo odvijati baš onako kako treba‘, zaključila je Hana.

 


Komentari