Hana Huljić Grašo otkrila: Dogovorila se s Petrom oko imena djeteta

Hana Huljić Grašo (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Glazbenica Hana Huljić Grašo broji sitno do poroda, a da posljednje dane trudnoće provodi radno, potvrdila je nedavno putem Instagrama. Također, glazbenica je za In Magazin otkrila i dio detalja o trudnoći.

“Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo sretni!”, poručila je Hana pa se osvrnula i na to jesu li se ona i suprug Petar Grašo dogovorili oko imena djeteta.

“Imamo, ali zadržat ćemo ga za sebe! Iako sve saznate otom potom pa ćete i to!”, objasnila je Hana te je odgovorila i na pitanje o tome zna li starija kćerkica Alba da će uskoro dobiti brata. “Pa nije još baš svjesna, ali uskoro. Ne zna što je čeka!”, zaključila je Hana.

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

‘Radovi u tijeku’

Podsjetimo, Hana je prije nekoliko dana putem Instagrama podijelila fotografiju iz studija, na kojoj je bilo vidljivo kako svira klavir u visokom stupnju trudnoće. “Radovi u tijeku”, napisala je kratko Hana.

Podsjetimo, vijest da je Hana trudna po drugi put Petar je potvrdio u travnju ove godine, a kasnije je otkrio i da će postati roditelji dječaka. Njihova prva kćerkica Alba u srpnju je ove godine proslavila drugi rođendan.

Inače, prvi Hanin nastup u javnosti nakon njihove objave o drugom djetetu bio u Zaprešiću, gdje je sa svojim ocem Tončijem, cijelim zborom i orkestrom izvela djelo ‘Pop Misa Mediterana’. Također, Hana je u Zaprešiću izvela i dječju pjesmu ‘Palačinka’ koju je napisala na prijedlog svoje majke Vjekoslave Huljić.


Petar Grašo otkrio spol bebe koju čeka s Hanom Huljić: ‘Sretan sam čovjek’


Komentari