Gordana iz ‘Braka na prvu’ razočarana ponašanjem nakon showa: ‘Ne znam zašto je ona ljubomorna’

Brak na prvu (Foto: RTL Screenshot)

U sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu‘ tijekom prve sezone sudjelovali su Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić. Podsjetimo, iako su svoj odnos započeli prijateljski, nakon showa su prekinuli svaki kontakt, čemu je, kako tvrdi Gordana, kumovala gospođa koju je Milan upoznao.

Naime, Milan se nakon showa zaljubio u gospođu Miru te je prošle godine javno potvrdio da su u vezi. Također, njegovu promjenu statusa na društvenoj mreži komentirala je Mira. “Malo smo se ohrabrili. Milan me zamolio da to objavim, da ne bi naši dušebrižnici pisali da je to mimo njegove volje i znanja”, poručila je tada.

Inače, Mira i Gordana nisu u dobrim odnosima. “Njegova partnerica me blokirala na društvenoj mreži, a kad sam to rekla prošle godine, nazvala me i tvrdila da nije. Znam da se Milan u takve stvari ne razumije”, objasnila je Gordana i dodala kako ništa ružno nije rekla o Miri.

Brak na prvu (Foto: RTL Screenshot)

‘Milan je divan čovjek’

“Ne znam zašto je njegova partnerica ljubomorna na mene. U ‘Braku na prvu’ smo se samo poljubili u obraz. Bilo mi je prekrasno u showu, nikad to neću zaboraviti. Milan je divan čovjek. Nismo rekli ništa ružno jedno protiv drugog. Što ja mogu što je njegova partnerica ljubomorna na mene?”, poručila je Gordana nedavno za RTL.hr.

Također, poručila je i kako bi voljela znati kako je Milan jer je ranije bio bolestan, ali i da joj je žao što ona i Mira nisu u dobrim odnosima. “Mogli su doći k meni, kupati se u toplicama, a ja doći k njima u Zagreb. Šteta. No što je tu je”, rekla je Gordana.

Kada je u pitanju ljubav, Gordana je objasnila da se na tom planu ništa nije promijenilo. “Ostalo je malo inteligentnih muškaraca te je većina takvih već zauzeta. Ne želim biti s bilo kime. Ono što želim, nema. Voljela bih imati nekoga za druženje, prijateljstvo, da odemo na ples, neku zabavu, putovanje. Vidim tu kod umirovljenika da svatko ima nekoga, svog para. Svaki muškarac koji se pojavi, traži kauč, daljinski i spremanje”, zaključila je Gordana.


Razočarana Tamara iznenadila priznanjem: ‘Filip i ja se više ne čujemo, sve se promijenilo u jednom trenutku’


Komentari