Gomila poznatih na zagrebačkoj špici: Jadranka Kosor prošetala s najdražim muškarcem

Jadranka Kosor. (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Dolaskom ljepšeg vremena Zagreb je ponovno oživio. I ove subote zagrebačka špica bila je puna poznatih koji su navratili u centar kako bi obavili kupnju ili pak popili kavicu s najdražim prijateljima.

Zagrebačka špica (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedna od njih bila je i bivša premijerka Jadranka Kosor koja je uz pomoć štaka prošetala zagrebačkom špicom u društvu sina Lovre Škopljanca. Naime, krajem veljače operirala je koljeno pa još uvijek koristi štake, a sin joj je pomogao s vrećicama.

No, ovo je već drugi zahvat kojem se Kosor podvrgnula u posljednjih nekoliko mjeseci. U listopadu prošle godine operirala je desno koljeno.

Jadranka Kosor i sin Lovro Skopljanac (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Bliskost sa sinom i unukom

Podsjetimo, Lovro je njezin sin jedinac, a dobila ga je u braku sa sportskim novinarom Ivom Škopljancem koji je preminuo 2013. godine. Dvije godine kasnije, Lovro se vjenčao za dugogodišnju djevojku Mateu s kojim ima sina Ezru.

Bivša premijerka ne voli pričati o svom privatnom životu, posebno ne o sinu i njegovoj obitelji, no zna se da je jako bliska s jedincem i unukom.

‘Moj sin i unuk žive svoj život, ja svoj. Veselim se svakom susretu s njima. Jako su slični. Često dođu k meni na ručak, ja kuham, razgovaramo puno, lijepo nam je zajedno”, izjavila je nedavno.



Komentari