Glumio je muža Doris Pinčić, a onda je dobio izvanredan otkaz na televiziji

Otkako ne glumi u udarnim hrvatskim telenovelama, 42-godišnjeg glumca Ivana Hercega, nema puno u medijskom prostoru (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Otkako ne glumi u udarnim hrvatskim telenovelama, 42-godišnjeg glumca Ivana Hercega nema puno u medijskom prostoru.

Posljednji smo ga put na malim ekranima gledali u seriji “Čista ljubav”, no Nova TV je naprasno s njim prekinula suradnju, a u to vrijeme se šuškalo kako je dobio otkaz zato što je navodno bio nasilan prema jednoj od kolegica na setu.

Posljednji smo ga put na malim ekranima gledali u seriji “Čista ljubav” (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Nema ga više na ekranima

Od tada ga na ekranima više i nismo imali prilike gledati, osim u reprizama “Larinog izbora”, u kojem je uz Doris Pinčić imao glavnu ulogu.

Na Instagramu ga trenutno prati više od 20.000 ljudi no profil mu je zaključan za javnost.

Od tada se u javnosti samo pisalo o njegovoj vezi sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli, no on je i tu vezu u jednom trenutku demantirao.

Maja i Martina pokazale drugo lice i oduševile: ‘Konačno bez perja, normalne’


“Nikakva osoba željna medijske pažnje s kojom sam dva puta sjedio za stolom u povećem društvu uz prevoditelja, a bome ni određeni novinari koji jedva čekaju da imaju što pisati o nebitnim stvarima neće mi pokvariti ovaj bajkoviti Hallstatt”, poručio je Herceg aludirajući na izjavu slovenske pjevačice Nine Donelli o njihovoj navodnoj vezi.

Ljubio mnoge Hrvatice

Inače, Herceg je poznat po mnogim ljubavnim vezama koje nisu dugo potrajale. Na početku karijere bio je u vezi s glumicom Petrom Dugandžić, kasnije i s Ecijom Ivušić, odnosno Ecijom Belošević, ali i Anitom Dujić, odnosno Anitom Broadfoot. I voditeljica Tatjana Jurić pala je na njegov šarm, no kako je rekla – na nešto ozbiljnije nisu bili spremni.

“Nepošteno je upuštati se u odnos s nekime ako nismo spremni. Ivan je imao razumijevanja i još smo prije ljeta shvatili da nije vrijeme za nas”, ispričala je krajem 2012. u intervjuu.


Komentari