Glumac Igor Mešin otkrio što stvarno misli o Maji Šuput: ‘Zna ona to, nije to ništa novo’

Igor Mešin (Foto: Biljana Blivajs / CROPIX)

U petoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” glumica Marija Kolb se transformirala u našu pjevačicu Maju Šuput, te je otpjevala pjesmu “Čista petica”.

“Maju volim jer je hiperaktivna i puna energije, zato što je iskrena i bez dlake na jeziku i to mi se sviđa. Ako ja od toga 70 posto uspijem izvesti, ja ću biti zadovoljna”, rekla je Marija prije nastupa.

“Maja je najluđa osoba na svijetu koju sam ja upoznao, u pozitivnom smislu naravno i zna Maja da ja to mislim o njoj, a ti si to dobro prenijela”, rekao je Mariji odmah nakon nastupa voditelj Igor Mešin. 

‘Bolje manje nego više’

“Obzirom da pričamo o karakteru ja mogu reći da ni kolegica Kolb nije daleko, zahvaljujem se na nastupu, a o ocjenama ćemo poslije”, poručio joj je misteriozno Goran Navojec.

“Donijela si tu Majinu energiju, imaš tu vrckavost njenu, Maja je poznata po tome da ide među narod i ti si digla našu publiku na noge, nas si zabavila, donijela si čistu pozitivu i energiju”, zaključila je Minea.


“Dobila si tu boju, te frljice, čak i izgovor. Ono što se meni kod tebe sviđa je što ti svakom svom zadatku pristupaš ozbiljno i to vidi i publika. Želim se samo još obratiti dragoj kolegici Maji Šuput, ja sam siguran kako će uživati u ovom nastupu”, dodao je Mario Roth. 

“Bolje je manje nekad nego više. Sad sam baš mislio da si dobro skinula Maju, njen karakter i kako zvučiš, pogodila si sto posto”, zaključio je Enis Bešlagić.


Komentari