Gledatelji zbog jedne stvari opleli po novoj sezoni MasterChefa: ‘Definitivno nepravedno’

MasterChef (Foto: Nova TV)

U posljednjoj epizodi kulinarskog showa “MasterChef” ispao je prvi kandidat ove sezone, Ante Vukadin. Iako je natjecatelj pred stručni žiri servirao jedan od ljepših tanjura, greška pri kuhanju koštala ga je ispadanja.

Naime, tročlani žiri u Antinom je tanjuru pronašao kost što je u konačnici bilo presudno da upravo on prvi napusti natjecanje.

“Iskreno, nisam očekivao da ću ispasti iz Masterchefa. Zapravo mi je velika želja bila ne ispasti prvi ili drugi, ali, evo, bilo je što je bilo, dogodilo se što se dogodilo, idemo dalje sa životom”, kazao je vidno razočarani Ante za Showbuzz te dodao: “Mislim da svatko tko ispadne je zasluženo ispao, malo kada se glava ohladi drukčije razmišljate nego vrele glave, ali nije nitko drugi kriv za kost u mom jelu nego ja, tako da, ispadanje, iako mi je jako teško palo, je isključivo moja zasluga”.

Ante Vukadin (Foto: Nova TV)

“Mala kost, a velika laž”

I premda Ante priznaje grešku koja mu se dogodila, ako je suditi prema reakcijama gledatelja showa, isti nisu zadovoljni ovakvim ishodom u prvom eliminacijskom krugu.

“Žao mi je, dečko je pravi”, “Jako mi žao bio je moj favorit. Želim mu svu sreću”, “Bio je odličan, šteta”. “Šteta Ante ispao zbog Sanje koja je dobila 7 listova! Za mene je to veći razlog za ispadanje nego mala kost! Mala kost, a velika laž”, “Definitivno nepravedno ispadanje”, “Nije trebao ispasti zbog te kosti, možda ih je bilo i u ostalim tanjurima, ali kušatelji nisu na njih naišli, ako je ostalo bilo sve u redu, a je. Ante glavu gore”, neki su od komentara razočaranih gledatelja.

Međutim, bilo je i onih koji su kritizirali sami show navodeći kako se u ovoj sezoni pretjeruje s patetikom dok je samo kuhanje, zbog čega kandidati i jesu u emisiji, je bačeno u drugi plan.


Meri otvorila dušu pa otkrila: ‘Prije dvije godine nisam imala sinu za krafnu’

“Svi neki veliki moralisti i pravednici”

“Svi neki veliki moralisti i pravednici pa im nije teško osuđivati, još ju ćelavac ušutkuje i poziva na red da preda prazan tanjur jer ovo nije igra nego ozbiljna stvar. Neki čak i plaču nakon tjedana što su proveli skupa, pomalo smiješno, a od riječi kuhanje u MasterChefu ima eventualno slovo k, ostalo je drama”, poručio je tako jedan od gledatelja.

“Sanja mi je baš mrska i to sam rekao još nakon njene audicije da će biti glavna negativka, ali zašto bi ona trebala predati prazan tanjur? Pa i dosad su šefovi zeznuli puno puta pa nije bilo ovolike drame. I ona je išla u stres test. Koliko je druge izložila, toliko i sebe. Previše patetike i kmečanja, a tek 1. gastroduel”, dodao je drugi.


Komentari