Gledatelji u čudu promatrali kako Vakula izvodi vremensku prognozu: ‘E moj Zorane’

Zoran Vakula (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Meteorolog Zoran Vakula iznenadio je gledatelje novim načinom na koji je prezentirao vremensku prgonozu.

Naime, Vakula je na poseban način dao podršku Baby Lasagni na Eurosongu. Njegov Rim Tim Tagi Dim ples i tekst, koji je pretočio u vremensku prognozu, mnoge je oduševio na društvenim mrežama.

“Kakvo će biti vrijeme u subotu kada kamere HRT-a snimaju Rim Tim Tagi Dim ples u pet hrvatskih gradova, otkriva Zoran Vakula. Pridružite nam se i vi 13. travnja! Malo prije podneva, dođite sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa. Podržimo Baby Lasagnu uoči nastupa na Eurosongu”, napisali su s HRT-a.

“Bravo, malo jedinstva hrvatskih gradova. A za gospodina Vakulu, super prognoza”, “E moj Zorane”, “Vakula, dobro je”, “Ovo je sve, Vakula je rek’o”, “Jedan je Vakula”, “Legendo, svaka čast”, pisali su mnogi ispod videa.

Projekt HRT-a

Podsjetimo, i zagrebački vatrogasci zaplesali su u tom već dobro poznatom ritmu.Inače, radi se o projektu HRT-a koji je svima poslao poziv za snimanje plesa Rim Tim Tagi Dim 13. travnja. Uz vatrogasce, među prvima su zaplesale i balerine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, kao i plesna grupa Flame koja je zaplesala u Rijeci.


@zagrebinfo Može li Baby Lasagna dovesti Eurosong u Hrvatsku? 🎤 #zagrebinfo #zagreb #babylasagna #eurosong #eurovision #rimtimtagidim #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #anketa ♬ original sound – zagreb.info

Projektu će se pridružiti i hrvatski poštari, policajci, vatrogasci te medicinske sestre. HRT će u subotu 13. travnja točno u podne snimati ples u pet hrvatskih gradova. Plesat će se u Zagrebu, Zadru, Splitu, Osijeku i Umagu, a pozvani su svi građani koji se žele pridružiti. U Zagrebu će se cijeli događaj održati na Trgu kralja Tomislava, u Osijeku kod Pješačkog mosta, u Splitu na Prokurativama, u Zadru na instalaciji Pozdrav Suncu, dok će u Umagu svi zainteresirani plesati na Trgu slobode.

“Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku te pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici”, poručili su s HRT-a.

Zagrebački vatrogasci ponovno postali viralni: Uključili se u izazov i oduševili internet


Komentari