Gledatelji prozvali Zlatu zbog jednog detalja: Ubrzo se oglasili i s HRT-a

Zlata i Ognjen (Foto: HRT/Screenshot)

Da gledatelji znaju biti poprilično zahtjevna publika, znaju i voditelji HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ koji su se do sada u nekoliko navrata već našli na udaru kritika onih kojima su zasmetale određene stvari vezane uz samu emisiju.

A jedna od posljednjih kritika upućena je ni manje ni više nego na račun odijevanja voditeljice Zlate Muck Sušec.

Naime, u komentarima na Facebooku gdje je objavljen isječak iz današnje emisije, jednoj je gledateljici zasmetalo što je Zlata na sebi imala hlače, a ne haljinu, pa je bez ustručavanja uputila i kritiku na iste.

“Naši voditelji ne biraju odjeću sami”

“Poštovana voditeljice, nije li vrijeme da u svoju garderobu nabavite i koju haljinu?”, upitala je gledateljica na što je ubrzo dobila odgovor i od same ekipe emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

“Naši voditelji ne biraju odjeću sami, već to za njih čine naši kostimografi”, pojasnili su s HRT-a, a ubrzo su u obranu voditeljice stali i drugi gledatelji.


“Pa očito ne gledate baš često, naime gđa Zlata je često u prekrasnim haljinama i uvijek trendi”, “Zlata je toliko ugodna da i vreću stavi na sebe opet je gušt slušati i gledati, isto vrijedi i za Doris. Dobro jutro, Hrvatska uz jutarnju kavu dobro društvo, na svu sreću programa ima na biranje”, poručili su u komentarima.

Zlata privukla pažnju u ‘Dobro jutro, Hrvatska’: Gledatelje zanima samo jedna stvar

Oduševila izborom haljine

Inače, zanimljivo je za spomenuti kako je prije svega nekoliko dana upravo haljina koju je na sebi imala Zlata izazvala pravu euforiju među obožavateljicama emisije.

Naime, voditeljica je prije nekoliko dana zasjala u šarenoj košulji haljini iz Zare, a mnogi su Facebook profil ‘Dobro jutro, Hrvatska’ zatrpali komplimentima i upitima vezanim za haljinu koju je nosila.


Komentari