Gledatelji ‘opleli’ po Valentini zbog onog što je izjavila pred Tonijevom obitelji: ‘Ispada jadna’

Valentina Kordić (Foto: RTL)

Gledatelji RTL-ova showa “Ljubav je na selu” sinoć su mogli vidjeti kako je prošao dolazak djevojaka na farme kod njihovih farmera, a posebno zanimljivo je bilo kod Tonija.

Naime, Toni je najprije uveo djevojke u sobu s dva odvojena kreveta pa dodao:” A jedna ostaje sa mnom u mojoj sobi spavati, ali bez pipkanja!”

“Ti si rekao da spavaš na kauču, na kauču ima dovoljno mjesta”, kazala je potom Valentina koja je odlučila kako će ona biti ta koja ide u drugu sobu, što nije najbolje sjelo Antoneli. “Mislim da će biti dijeljenja kreveta”, poručila je, a Vivien je na to dodala: “Otvorit ću sva četiri oka širom, da vidim gdje Toni spava”.

“Moglo bi doći do konflikata”

Nakon što ih je podijelio po sobama, Toni je poslužio ručak i obavijestio cure da će odmah upoznati njegovu mamu i sestru: “Odmah da procijenimo koja je najbolja za mene. Volio bih čuti njihovo mišljenje”.

Potom je glavnu riječ preuzela Tonijeva sestra koja je odlučila ispitati cure sva bitna pitanja, pa čak i imaju li kakvu taktiku za osvajanje njezina brata, a one su bile prilično sramežljive.


“Ja sam tip više koji bi volio, ako bih živjela s njim, da budemo sami. Možemo biti dobri, ali bolje da vi imate svoj mir, a mi svoj, a ne da smo stalno tu da si dišemo za vratom”, kazala je Valentina koja je podbola Antonelu da voli popiti čašicu više. “Mislim da bi moglo doći između njih tri do nekih konflikata, ovisi sad koja će biti glasnija i pametnija pa njega pridobiti na svoju stranu”, zaključila je Tonijeva sestra nakon upoznavanja s curama.

Valentinu i Tonija šokirale riječi voditeljice u Ljubav je na selu: ‘Diskvalificirani ste’

“Baš se usrećio s izborom”

I dok daljnji razvoj situacije na Tonijev farmi tek trebamo vidjeti, gledatelji su nakon sinoćnje epizode “opleli” po Valentini na društvenim mrežama kritizirajući njezino ponašanje.

“Valentina nije naučila da ponižavanjem drugih sebe ne uzdižeš… nego ispadaš jadna”, “Ova Valentina spušta druge da bi sebe uzdigla. Da si toliko neodoljiva ne bi išla iz jedne emisije u drugu”, “Valentina je puna sebe i ima veliko mišljenje o sebi, a nažalost ispada tako jadno i jeftino”, “Valentina je svoje učinila, to je teška manipulatorica”, pisali su pojedini.

Također, bilo je onih koji su imali primjedbe i za ostale Tonijeve cure. “Baš se usrećio s izborom, prije bi po selu tu našao buduću ženu nego među njih tri”, “Koja nekultura budućih snajki, izaberi jednu, sigurno ćeš pogriješiti”, komentirali su gledatelji.


Komentari