Gledatelji nemilosrdni nakon sinoćnje Dore: ‘To treba ukinuti, bacanje novca bezveze’

Finalisti prve polufinalne večeri Dore 2024. (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Sinoć je održana prva polufinalna večer Dore na kojoj je izabrano osam finalista koji će se u nedjelju boriti za pobjedu i titulu predstavnika Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu. Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić osvojili su glasače koji su upravo njih izabrali da idu u finale ovogodišnje Dore.

Stefany (Foto: Renato Branđolica/HRT)

No, ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, nisu svi oduševljeni viđenim. Mi smo vas u sklopu naše Facebook ankete upitali kako ste zadovoljni pjesmama i odabirom izvođača koji idu u finale Dore, a evo što ste vi pisali:

‘To treba ukinuti, bacanje novaca bezveze’

‘Ovo vam je stvarno bilo loše, sorry, ali dajte se malo potrudite’, ‘Divim se svima koji to gledaju i slušaju, mi ne možemo’, ‘Za sve skupa ocjena 0!! Program se treba zvati ‘Bože sačuvaj”, ‘Sve hit do hita’, ‘Vinko, Pavel i Francuz su pokazali da nije do mikrofona. Ostali su fakat fušali’, ‘To treba ukinuti, bacanje novca bezveze’.

Jacques izgubio živce nakon prve večeri Dore: ‘Draga djeco, hitno u vokalni studio’

‘Ovo je pravi cirkus, to nije ni za gledanje ni za slušanje’, ‘neslušljivo – niti jedna pjesma, niti jedna interpretacija uopće me nije dotakla. Sve pjesme bez duše, svi izvođači bez srca’, ‘Ovo je debakl HRT-a u svim pogledima’, ‘Anđa iz Malnara bi vas sve pobijedila’, ‘Reveju ko da im je zadnje, svi skupa’, ‘Između ove ekipe Baby Lasagna lako odnosi pobjedu’, zaključili su neki.


Eugen (Foto: Renato Branđolica/HRT)

A tko će zaista odnijeti pobjedu na Dori 2024. i predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu vidjeti ćemo u nedjelju kad će se održati finale ovogodišnjeg natjecanja. Večeras je na rasporedu druga polufinalna večer na kojoj će se između preostalih 12 natjecatelja izabrati drugih osam koji idu u finale.


Komentari