Gledatelje razbjesnio potez HRT-a vezan za Zlatu Mück Sušec: ‘Ovo je žalosno’

Zlata Muck Sušec (Foto: Facebook)

Ovogodišnje, 68. po redu natjecanje za izbor najbolje pjesma na Euroviziji, hrvatski su gledatelji, kao i do sad, mogli pratiti na HRT-u. Među novinarskom ekipom koja je za HRT izvještavala iz Malmöa posljednja dva tjedna bila je i Zlata Mück Sušec.

Dugogodišnja HRT-ova novinarka i voditeljica tako je bila zadužena za pripremu raznog eurovizijskog sadržaju među kojima je i kratki film o Baby Lasagni, odnosno Marku Purišiću, koji je prikazan uoči prve polufinalne večeri Eurosonga.

S jučerašnjim povratkom Baby Lasagne u Hrvatsku, završio je i Zlatin posao u Švedskoj pa se voditeljica također jučer vratila u Zagreb, ali, tu posao nije stao.

Zlata je bila zadužena za praćenje Eurosonga iz Švedske (Foto: Facebook)

“Jel’ ti izgledam kao da sam se naspavala?”

Naime, Zlata se jutros javila iz studija ‘Dobro jutro, Hrvatska’ gdje je s Mirkom Fodorom bila zadužena za vođenje današnjeg izdanja emisije.

“Izravno iz Malmöa u studio 9. Jesmo li se naspavali”, upitao je Ognjen Golubić Zlatu u snimci koja je objavljena na službenoj Facebook stranici emisije.

Vidno umorna voditeljica na to mu je kroz smijeh poručila: “Jel’ ti izgledam kao da sam se naspavala?”.


“Žalosno da je danas trebala doći”

I dok su mnogi u komentarima ispod objave izrazili zadovoljstvo zbog povratka drage im voditeljice, jedan se komentar izdvojio u gomili.

“Super što se vratila Zlata. Odradila je odličan posao u Švedskoj i žalosno da je danas trebala doći na posao. Od tri kolegice koje su je mogle zamijeniti (Maja, Ivana i Doris) ona je trebala doći, a nije se luftala nego je radila za HTV 17 dana. Dobro da se stigla pripremiti”, poručila je jedna od gledateljica emisije.

Inače, ekipa ‘Dobro jutro, Hrvatska’ nedavno je putem Facebooka otkrila kako izgledaju njihovi uobičajeni dani na poslu, a tempo rada neugodno je iznenadio neke gledatelje koji su im poručili kako to nije normalno.

Voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ opisala koliko radi: ‘Pa kada spavaš ženo’

“Nije normalno da ste dostupni 24 sata dnevno”

“Dragi ljudi, nije normalno da ne spavate i jedete normalno i uredno. Nije normalno da ste dostupni poslu 24 sata dnevno. Nije normalno za vaše zdravlje. Radi se da bi se živjelo, a ne živi se da bi se radilo. Želim vam puno sreće, zdravlja, slobodnih trenutaka i normalnog sna”, poručio je tad jedan gledatelj.

“Moj vam je savjet da napravite zaista normalan tempo za vas sve, radi vašeg zdravlja. To što ste rekli kad ostajete i koliko se mučite, to nije normalno.

Niste doktori ili ljudi koji moraju dežurati, barem jedan sat pomaknute ili nek počinje u 8h do 10:00 emisija ‘Dobro jutro’ i ćaos.. Neće propasti svijet ni stati… Sretno i čuvajte svoje zdravlje”, zaključila je gledateljica.


Komentari